Sonyhoz közeli forrás erősítette meg, hogy a sokat pletykált God of War Ragnarök kiegészítő létezik és rövidesen nyilvánosságra is hozzák.

2023.11.02. – Az Areajugones oldal Sonynál bennfentes forrása bomba hírt osztott meg arról, hogy a God of War Ragnarök rövidesen bővítményt kap. A Santa Monica Studios sikerjátéka egyike azoknak a címeknek, amelyek körül az év vége előtt menetrendszerűen jönnek a pletykák. De ez elég jó tippnek tűnik, úgyhogy neked is tudnod kell róla. Az exkluzív sztori szerint: a God of War Ragnarök DLC nagyon is valódi, ráadásul még ebben az évben bejelentésre kerül. Mivel túl sok már nincs hátra a 2023-as esztendőből, nagyon egyértelműnek tűnik, hogy mikor derülhet ki több a GoW kiegészítőről.

Forrás: Santa Monica Studios

Az Areajugones emlékeztet: az utóbbi hetekben egyre többen hangoskodtak róla – hivatalos megerősítés nélkül -, hogy a Sony stúdiója, a Santa Monica igenis dolgozik egy GoW DLC-n. A híresztelések arról szóltak, hogy bővítmény nagyon előrehaladott állapotban van, így hamarosan bemutatják. Az oldallal egy „Sonyhoz közeli forrás” közölte, hogy

a hír igaz.

A szivárogtató nevét nem túl meglepő módon nem hozták nyilvánosságra (addig a pillanatig lenne munkája, és még egy pert is kapna a nyakába). A szerző viszont esküszik, hogy leellenőrizte és az illető tényleg közel áll a tűzhöz a Sonynál. Ez a személy biztosan állította neki, hogy a GoW Ragnarök DLC valósággá válik, DE idén még csak a bejelentése várható, szóval 2024 előtt aligha lehet töltögetni.

Jó, de mikor jelentik be?

A bejelentésről nem sikerült tisztázni, hogy hogyan történik meg: önállóan publikált hírrel + előzetessel, vagy esetleg egy eseményhez kötve. Mivel nagyon közelít az idei The Game Awards (december 7-én lesz), a legerősebb tipp részünkről is az, hogy annak keretében rántják le a leplet a kiegészítőről. Ennek volna is teteje, hiszen a Sony mindig nagy becsben tartotta a díjátadót és rendre tartogat bejelentéseket a gála idejére.

Az Areajugones megjegyzi: az eddigi hírek alapján a GoW DLC ahhoz hasonló középső történet lesz (csak épp’ nem önálló játék), mint a Marvel’s Spider-Man 1-2 közé ékelődött Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Azt egyelőre nem tudni, hogy a DLC miről fog szólni, vagy hogy mekkora lesz. Ehhez türelmesen meg kell várni, hogy a PlayStation igazolja – vagy cáfolja – az értesülést.

Addig vannak más, hason stílusú játékok is, amiket érdemes kipróbálni:

A God of War csak szemezget, de EZ az 5 játék csillagos ötös történelemből!

×