A Counter-Strike játékosok úgy gondolták, hogy csak a motorváltás miatt nem viselkedik úgy az AWP. Kiderült, hogy ennél több is van a történetben.

2023.10.30. – A Counter-Strike 2 októberben élvezhette életciklusának első, teljes hónapját. A Valve fejlesztőit sokan kritizálták, hogy túl korán adták ki a játékot. A hétvégén egy interjúban azonban elárulták, hogy tudatos döntésről beszélhetünk. Most, hogy minden játékos a friss klienssel rendelkezik még több visszajelzés juthat el hozzájuk. Több milliónyi lehetséges konfigurációval és környezettel kell megküzdenie a programozóknak, melyet ilyen szinten nem lehet sehol sem szimulálni. A játékosokat azonban mit sem vigasztalja ezt, ha folyamatosan bugokba, hibákba szaladnak bele a meccsek folyamán.

A Sub-Tick és animációs problémákról a fejlesztők is tudnak, semmi ok az aggodalomra. Ezek kijavítása nem két napos művelet, remélhetőleg a Major kvalifikációkon azért már barátságosabb körülmények várják a csapatokat. Vannak azokban olyan változások, melyek nem feltétlenül bugok, ám csak most kezdenek feltűnni a közösségnek. Szinte minden napra jut valamilyen felfedezés, melyet Twitter vagy Reddit platformra publikálnak a Counter-Strike 2 adatbányászai, szakértői. A napokban a játék népszerű fegyvere, az AWP került középpontba. Úgy tűnik, hogy helyes volt a játékosok megérzése.

Ezért érzed rosszabbnak az AWP-t Counter-Strike 2-ben

A fenti videóban a CS:GO és CS2 közötti különbségeket világosan leolvashatjuk. A Counter-Strike 2-ben teljesen pontatlanná válik sebzés közben az AWP, akkor is, ha kevlár és sisak is van a karakteren. CS:GO-ban ez sokkal megbocsájtóbb volt. Ez megfejelve a fenti, mindenkinél jelentkező hibajelenségekkel magyarázatot ad arra, hogy miért tűnik inkonzisztensnek az AWP a friss címben. Most már csak az a kérdés, hogy tudatos fejlesztői döntésről beszélhetünk vagy inkább bugról. Nagy eséllyel az elkövetkezendő napokban erre is választ kapunk, ha más nem, akkor egy frissítés formájában.

Javított sub-tick és új fegyver? – Ezt árulták el a Counter-Strike 2 fejlesztői

×