Egyre közelebb a Modern Warfare III érkezése. A fejlesztők meg is erősítették, hogy mely játékmódokra érdemes készülni az első időszakban.

2023.10.26. – Egy hét múlva elstartol a Call of Duty új érája. A Modern Warfare III kampányát november másodikától élvezhetik az előrendelők. A multiplayerre sem kell sokat várni, hiszen november 10-én megnyílnak az online szerverek kapui is, indulhat a közösségi móka. A béta tesztek sikeresek voltak, a fejlesztők nem jelentettek be csúszást vagy komolyabb változásokat. A tapasztalatok alapján a Modern Warfare III az lehet, aminek a Modern Warfare II-nek kellett volna lennie. A játékosok véleménye alapján jobb lett a lövés, a mozgás és sok esetben még a játékmotor gépigénye is.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy mely játékmódokat várhatják biztosan az új címben. A fejlesztők kilenc alap móddal kalkulálnak az első időszakban, ezek száma és változatossága a szezonok során folyamatosan bővülni fog. A Call of Duty rajongóknak nagy meglepetést nem lehet okozni, a régebbi és újabb COD játékokban is felbukkantak már ezek korábban. A Dexerto információi alapján fontos lista került most a rajongók kezébe.

Ezekre a játékmódokra érdemes számítani Modern Warfare III-ban

Modern Warfare III

Modern Warfare III

  1. Team Deathmatch: Két, 6 fős csapat esik egymásnak, a magasabb pontot elérő gárda nyer.
  2. Free for All: Mindenki mindenki ellen, az a játékos nyer, aki előbb begyűjti a 30 ölést.
  3. Search and Destroy: A Counter-Strike-ból ismerős bombatelepítős-hatástalanítós mód, respawn nélkül.
  4. Domination: A játékosoknak kijelölt helyeket kell elfoglalnia, a több pontot behúzó csapat nyer.
  5. Kill Confirmed: A Kill Confirmed módban dögcédulát dobnak ki magukból a játékosok, mely extra pontot érnek. Érdemes lehet felszedni az elesett csapattársakét is, hiszen akkor nem jut az ellenfél kezére.
  6. Headquarters: Itt is el kell foglalni és megvédeni az adott helyszíneket, ám ezúttal respawn nélkül.
  7. Control:  El kell foglalni zónákat, majd megvédeni azokat. A támadóknak az összes zónát el kell foglalniuk a kör megnyeréséhez, a védőknek pedig meg kell akadályozniuk, hogy a támadók mindkét zónát elfoglalják az időkorlát lejárta előtt.
  8. Hardpoint: A csapatoknak bizonyos zónákat kell elfoglalnia, majd megtartani azokat, hiszen ezért jár a pont. Ha nincs játékos a ponton, akkor nem jár pont.
  9. Cutthroat: Egy teljesen új 3v3v3 játékmód, mely a  kompetitív játékosoknak kedvezhet. A knockolt csapattársakat felszedheted, de itt sincs respawn.

Jelenleg tehát erre a kilenc módra érdemes készülni, most már tényleg nem kell sokat várni a Modern Warfare III érkezésére.

Így állítsd be a Warzone-t a Season 6 frissítései után KONZOLON

×