A Netflix az utóbbi idő talán legerősebb, legváltozatosabb hónapjával kényezteti a hideg novemberi napok elől a szobába bekuckózott előfizetőit.

A legtöbb streaming szolgáltató jelenleg megcsömörlött picit, hiszen a lassan és kevés eredeti tartalommal gyarapodó kínálat miatt az előfizetők egyre inkább elveszítik az érdeklődésüket. Ez alól szinte egyetlen szolgáltatás képez kivételt, a piacvezető Netflix, ami havonta több tucatnyi saját gyártású és külsős filmmel-sorozattal látja el egy életre való néznivalóval az előfizetőket.

De muszáj is folyamatosan frissen tartani a kínálatot, hiszen a Netflix az egyetlen, ami drasztikus lépésekkel próbál egyre több pénzt kisajtolni az emberekből. Előbb a korábban büszkén viselt jelszómegosztást kezdték el tiltani, hogy extra díjért cserébe rászoktassák a potyázókat a saját előfizetésre, hamarosan pedig drámai mértékben emelnek egyet a csomagjaik árazásán.

A fentiek nem hangzanak túl jól, ezért a Netflixnél mindent is megtesznek azért, hogy mindezek ellenére is hűséges előfizetői maradjunk a szolgáltatásnak. Ezidáig pedig egészen jól egyensúlyoznak, és mindig egyre több okot adnak a maradásra: novemberben például nem csak, hogy sok és változatos, hanem egészen kiváló filmekkel és sorozatokkal kényeztetik az egyre hidegebb idő elől a tévé elé bekuckózott előfizetőket.

Megváltozott formulával, de az eredeti színészgárdával a fedélzeten tér vissza Scott Pilgrim, Backham után Sylvester Stallone, de még Robbie Williams is egy egészen érdekes doksival jelentkezik, a Netflix tovább kísérletezik az élő adásaival egy különleges versennyel, elindul a Squid Game-en alapuló valódi vetélkedés, illetve a végéhez közeledik a méltán népszerű királydráma A korona is.

De mindezeken túl is bőséggel lesz mit nézni novemberben, ami az utóbbi hónapok talán legerősebb tartalmi kínálatával hódít.

(Az NO jelzés alatt a Netflix saját gyártású filmjeit kell érteni. A filmek és sorozatok zöld címére bökve azonnal a Netflix-profiljukon találod magad, ahol megnézheted az előzeteseket, illetve elmentheted őket. A dátumok változhatnak, illetve több másik tartalom is érkezhet, ezeket folyamatosan frissítjük.)

NOVEMBER 1. 

NOVEMBER 2.

NOVEMBER 3.

NOVEMBER 4.

NOVEMBER 7.

NOVEMBER 8. 

NOVEMBER 9. 

NOVEMBER 10. 

NOVEMBER 14. 

NOVEMBER 15. 

NOVEMBER 16.

NOVEMBER 17. 

NOVEMBER 20. 

NOVEMBER 21.

  • Leó – NO animációsfilm

NOVEMBER 22.

NOVEMBER 23.

NOVEMBER 24. 

NOVEMBER 28.

NOVEMBER 29.

NOVEMBER 30. 

Családi cserebere

A Netflix jelenleg három szintet kínál a magyaroknak:

  • ALAP: 2490 forint/hó, egyszerre 1 eszközön HD-minőségben
  • STANDARD: 3490 forint/hó, egyszerre 3 eszközön Full HD-minőségben
  • PRÉMIUM: 4490 forint/hó, egyszerre 4 eszközön Ultra HD-minőségben

Ezt is érdemes elolvasnod:

Kiváló új filmek és sorozatok mellett Mario is beugrik a SkyShowtime-ra

×