Novemberben egészen remek filmekkel és sorozatokkal bővül tovább a SkyShowtime kínálata, köztük is az élen a Super Mario Bros. mozival.

2023.10.25. – A SkyShowtime kétségtelenül az egyik legjobb ár-érték arányú film és sorozatstreaming szolgáltatás az egyre csak dráguló palettán. Főleg azok számára, akik még a korai akciós időszakban neveztek be az Universal, a Paramount, a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmait egybefogó szolgáltatásra, hiszen nekik az épp csak 2000 forintos havidíj felét kell kifizessék.

Ennyi pénzért pedig néznivalók százai közül válogathatunk, melyek közé minden egyes hónapban újabb kiválóságok csatlakoznak. Persze távozó tartalmak is akadnak ám bőséggel, de olyan fantasztikus újdonságok mellett könnyen szemet huny az ember, mint például a nemrégiben még moziban vetített Super Mario Bros.: A film, amely napokon belül megérkezik a streamingre. De Mario mellett is bőséggel lesz mit elindítani a SkyShowtime novemberi kínálatából:

Novemberben is hetente új részekkel folytatódó sorozatok:

  • Codename: Annika – 1. évad
  • Fleeting Lies – 1. évad
  • Poker Face – 1. évad
  • Special Ops: Lioness – 1. évad
  • The Family Stallone – 1. évad

ÚJ SOROZATOK

Yellowjackets – 2. évad

Premier: október 28-án, az új részek hetente érkeznek

A túlélőfilm, a pszichológiai horror és a felnőttéválás történetek műfajait egyesítő Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik nem éppen szerencsés túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén.

A sorozat bemutatja, ahogy egy nehézségekkel küzdő, de sikeres csapat vad hordává alakul, miközben végigköveti a lányok életét is, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni, ám a múlt valójában soha nem tűnik el. Ami a vadonban kezdődött, annak még koránt sincs vége.

Fraiser – 1. évad

Premier: 1-2. rész november 3-án, az új részek pedig hetente érkeznek.

Az új sorozat, amelynek főszereplője és vezető producere Kelsey Grammer, Frasier Crane (Grammer) életének új fejezetéről szól. A főszereplő visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, ahol új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és végre valóra váltja néhány régi álmát.

Frasier visszatért! Grammer mellett az új sorozat főbb szereplői: Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro, aki Freddy szobatársának, Eve-nek a szerepében jelenik meg; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt.

Fellow Travelers – 1. évad

Premier:  november 19., azután hetente jönnek az új epizódok

Az Oscar®-jelölt Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland) által, Thomas Mallon regénye alapján készült Fellow Travelers egy izgalmas szerelmi történet és politikai thriller két merőben különböző férfi hullámzó románcáról. Matt Bomer játssza a háttérpolitikusi karrierjét építő, karizmatikus Hawkins Fullert.

Hawkins találkozik egy lelkes, idealista fiatalemberrel, Tim Laughlinnal (Jonathan Bailey). Kapcsolatuk akkor kezdődik, amikor Joseph McCarthy és Roy Cohn háborút indít az államellenesek és a szexuálisan deviánsok ellen, amivel kezdetét veszi a 20. századi amerikai történelem legsötétebb korszaka.

Dreamland – 1. évad

Premier: november 21-én, az új részek pedig hetente kerülnek fel

A Dreamland egy érzelmekkel teli dráma négy együtt élő nővér titkairól, hazugságairól, szerelmeiről és céljairól. A film a brit tengerparti városban, Margateben játszódik, és a többgenerációs női kapcsolatok sötét komédiája. A legidősebb lánytestvér, Trish (Freema Agyeman) harmadszorra is teherbe esik, és két húga, Clare (Gabby Best) és Leila (Aimee-Ffion Edwards) édesanyjukkal (Frances Barber) és nagymamájukkal (Sheila Reid) mind körülötte ugrálnak. Amikor azonban másik testvérük, Mel (Lily Allen) váratlanul újra betoppan az életükbe, a stabil családi kötelékek veszélybe kerülnek.

ÚJ FILMEK

Super Mario Bros.: A film

Premier: november 5.

A Despicable Me és a Sing animációs filmet gyártó stúdiótól, a Golden Globe-díjas Anya- Taylor Joy és a vígjátékmester, Chris Pratt és Charlie Day főszereplésével érkezik a Nintendo világsikerű videójáték-franchise-án alapuló ​ legújabb szórakoztató kalandfilm, amely Marióról, a bajszos vízvezeték-szerelőről és nyakigláb testvéréről, Luigiról szól, akik meg akarják menteni Barack hercegnőt a gonosz Bowsertől.

Renfield

Premier: november 19.

A Drakula hűséges szolgájáról szóló modern szörnymesében Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men franchise) játssza Renfieldet, a történelem legnárcisztikusabb urának, Drakulának (az Oscar®-díjas Nicolas Cage) megkínzott szolgáját. Renfield kénytelen gondoskodni ura zsákmányáról, és teljesíteni minden parancsát, legyen az bármilyen lealacsonyító. Eljött azonban az ideje annak, hogy több évszázados szolgaság után Renfield kipróbálja, van-e élet a Sötétség Fejedelmének árnyékán túl is. Ehhez azonban ki kell találnia, hogyan váljon urától függetlenné.

Végtelen víztükör

Premier: november 27.

Az Emmy®-díjas Alexander Skarsgård és Cleopatra Coleman egy párt alakít, akik a tökéletes nyaralásukat élvezik egy kristálytiszta tengerparton, kiváló személyzettel, szikrázó napsütésben. A vonzó és egyben titokzatos Gabi (Mia Goth) vezetésével az üdülőterületen túlra merészkednek, ahol egy tragikus baleset történik és rádöbbennek, hogy a bűnözéssel szemben itt zéró tolerancia van: vagy kivégeznek, vagy ha elég gazdag vagy, akkor végig is nézheted, ahogy meghalsz.

A SkyShowtime szolgáltatására 1999 forint fejében lehet előfizetni per hó, amit megelőz egy 7 napos ingyenes próbaidőszak. Az előfizetést bármikor lemondható.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Idősgondozó volt, most több millió embert nevettet a budget jelmezeivel

×