A Warzone 2023 decemberében hivatalosan is megújul. A Modern Warfare III integrációnak köszönhetően nem csak új fegyverek érkeznek majd.

2023.10.24. – A Warzone és Modern Warfare II jelenleg a hatodik és egyben utolsó közös szezonját tapossa. Nem véletlenül, hiszen november elején megérkezik a 2023-as Call of Duty cím, a Modern Warfare III. A fejlesztők már többször is megerősítették, hogy december elején a Warzone is új korszakba lép át. Nem csak friss pálya érkezik, de a játék mechanikái is átalakulnak, ahogy bizony az új fegyverek integrációja is elkerülhetetlen. Erről bővebb információkat novemberben kapunk csak, ám azt is biztosra vehetjük, hogy a Modern Warfare II fegyvereket sem kell kidobni.

A játékosok szkeptikusak, hiszen az eredeti Warzone kliensben mindig az éppen aktuális játék fegyverei bizonyultak a legjobbnak. Tudatos döntés ez a fejlesztők részéről, hiszen a friss kozmetikai csomagok is ezekhez érkeznek, ahogy némi keresztpromócióra is jók lehetnek. Éppen ezért sokan félnek, hogy december után csak a Modern Warfare III fegyvereket lesz érdemes felkapkodni a földről. A nagyobb tartalomgyártók is ettől tartanak, Metaphor éppen ezért a Call of Duty NEXT eseményen rá is kérdezett a fejlesztőknél, kimondottan a Sniperek kategóriáját érintve.

Így viselkednek majd a Sniperek az „új” Warzone kliensben

Metaphor néhány órával ezelőtt el is készítette a szokásos beszámoló videóját, melyben több, pozitív hírt is közölt a rajongókkal. Nézzük is a leglényegesebbeket:

  • A Sniperek Modern Warfare III-ban és az új Warzone kliensben is képesek lesznek egyhites ölésre, ám a távolság szerepet játszik majd abban, hogy mennyire lesz halálos az adott lövés.
  • A fejlesztők utalásai alapján nagy esély lehet arra is, hogy az SP-X 80 vagy épp LA-B 330 sniperek is képesek lesznek egy lövésből ölni.
  • Ezt JGOD is megerősítette, a Sledgehammer Games csapata elárulta neki, hogy egy új, fegyverkiegészítőnek köszönhetően formálhatóak lesznek a korábbi, Modern Warfare II Sniperek is.

Jól látható, hogy csak pozitív változásokat lengettek be a tartalomgyártók és a fejlesztők, így a Sniper rajongók örülhetnek majd. Mind Modern Warfare III-ban, mind pedig az „új” Warzone-ban öröm lehet mesterlövésznek állni. Reméljük nem kell csalódnia a közösségnek.

Meglepetés Warzone nerfek és buffok érkeztek – Ennyi volt a Lockwood?

×