Egy Call of Duty: Warzone gameplay videó tökéletesen illusztrálja, hogy miért annyira visszás most a játékban a Groot skin használata.

2023.10.23. – A Call of Duty: Warzone mostanában sok frissítést kapott. A Season 6 újdonságai mellett most Halloween alkalmából a The Haunting event is nagyon megy, ami tulajdonképpen igen szórakoztató lett. A friss tartalmak között persze érkezett egy izgalmas új, horrortémájú skin is, aminek már nem annyira örülnek a játékosok.

A The Hauntingra való felkészülés jegyében az első Season 6 frissítéssel került be a játékba az új Nova operátor skin, a Gaia. Ezt sok Warzone játékos Groot skinként emlegeti, mivel hasonlít a Galaxis őrzőinek karakterére. A skin azonban az elmúlt egy hétben nagyon sok kérdést vetett fel, amit most egy friss videó is bizonyít. Ahogy az alábbi videón is látható, az úgynevezett „Groot” skin nagyon szépen beleolvasd a környezetbe, különösen akkor, amikor kicsit sötétebb, árnyékosabb területen van.

Good afternoon to everyone except groot skin users
byu/DelicianoLopez inCODWarzone

Sok játékos szerint a Groot skin nem fair, mivel nem látható jól, így előnyhöz juttatja a kempereket. Mások szerint lőni is nagyon nehéz, mivel a skin miatt nehéz észlelni, hogy hol éri találat a karaktert. Természetesen a fenti videó alatt záporoznak a csalódott és ideges kommentek. Bár október 17-én egy frissítéssel érkezett némi módosítás, egyesek szerint az Infinity Ward csak rontott a láthatóságon. A skin indái ugyanis narancssárgáról sötétvörös árnyalatra változtak, így valójában a nerf inkább buff volt.

A „Groot” skint tehát most nagyon sokan kritizálják a Warzone-ban. Egyértelmű, hogy a Gaia skinnel valamit fejlesztői szinten kezdeni kell. Te mit gondolsz?

Ezt láttad?

AI Bajnokságot indít a Telekom – így tudsz jelentkezni, ezt nyerheted

×