Úgy tűnhetett, hogy a szezon elején startol a Call of Duty tematikus mókája, ám egészen október közepéig kellett várni az igazi startra.

2023.10.17. – A Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még szeptember utolsó napjaiban ismertették, hogy mire számíthatunk a hatodik közös COD szezonban. Egyértelműen a Halloween viszi majd a prímet az elkövetkezendő időszakban, ám sokan akkor félreértették a bejegyzést. Valóban szerves részét képezi a szezonnak a tematika, ám ez nem jelenti azt, hogy már az első napokban élvezhetjük az újdonságokat. Az ünnepi időszaknak megfelelően, október második felében élesedik az újdonságok nagyobb szelete. Nem véletlenül, hiszen időközben, október 6. és 16. között a Modern Warfare III béta is elstartol, nem lenne túl bölcs, ha mindent egyszerre kapnának meg a Call of Duty rajongók. Most, hogy a Modern Warfare III béta végéhez érkeztünk, már a fejlesztők el is kezdték promotálni az in-game eseményt.

Nézzük is, hogy pontosan mit hoz a The Haunting esemény!

A kezdési dátum

Call of Duty - The Haunting

Call of Duty – The Haunting

Ahogy fentebb is említettük, 2023. 10. 06. és 16. között zajlik a Modern Warfare III bétája. Első héten a PlayStation játékosok exkluzivitást élveznek, ám a második héten már teljesen multiplatform körülmények között zajlik a tesztelgetés. A béta időszak után egy nappal kezdődik a Halloween – The Haunting esemény. Október 17-én, nagy eséllyel az esti (18:00 körüli) órákban a COD csapata megnyomja azt a bizonyos piros gombot és aktiválódnak a friss tartalmak. 

A jutalmak

Call of Duty - The Haunting

The Haunting

A pontos jutalmak listáját csak később fedik fel a fejlesztők, ám rengeteg kozmetikai tárgyakra számíthatnak a játékosok. Ezek közül egyet már biztosan ki tudunk emelni, mégpedig az új fegyvert. A Doom szériából ismerős, ikonikus motorfűrészt is az esemény alatt szerezhetik majd meg a játékosok. Nagy eséllyel a tematikába szorosan beleillő feladatok teljesítésével oldhatják fel ezeket a Call of Duty rajongók. Néhányat már meg is vehettek a játékosok a Store felület alatt.

Call of Duty skinek

Ahogy azt sejteni lehetett a korábbi leakek alapján, ezúttal sem maradunk fizetős csomagok nélkül. A Diablo skinek külön említést is érdemelnek. Inarius és Lilith érkezik meg a Call of Duty világába. Rajtuk kívül az alábbi csomagokra érdemes még készülni:

Skeletor (Overlord of Evil)

Call of Duty

Ash Williams (Evil Dead 2)

Warzone

Alucard (Hellsing)

Call of Duty

DOOM (DOOM, Weapon Bundle)

Call of Duty

Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II játékmódok

A Warzone játékmódok egy részét korábban már összegyűjtöttük, ám egy kis ismétlés sosem árthat:

  • Operation Nightmare: A játékosoknak anomáliákat kell kivizsgálni Al Mazrah térképén. Szörnyekkel is találkozhatunk majd a játékban, igazi túlvilági élményre készülhet majd a Warzone közösség.
  • Vondead: A névből nem nehéz kitalálni, hogy a Vondel és Dead szavakat vonta össze a cég. A játékosoknak a zombi hordákat kell megállítania majd ebben a játékmódban, a fenti képen ezt szemléltetik számunkra a Call of Duty fejlesztői.
  • Zombie Royale: Az ikonikus játékmód visszatér több pályára is. Rengeteg újdonsággal megfűszerezik majd a fejlesztők, ám a korábbi játékszabályokra és hangulatra készülhet majd mindenki.
  • Vondead Lockdown: A Lockdown ismét visszatér, ráadásul megfűszerezve a Vondeadre jellemző újdonságokkal. Ahogy az sejthető volt, az esti Vondel ad ennek is otthont, így igazán hangulatos összecsapásokra számíthat majd a közösség.
Call of Duty - The Haunting

The Haunting

Modern Warfare II-ben sem fogunk unatkozni:

  • Az El Asilo és Embassy pályák átdolgozást kapnak a fejlesztőktől
  • A Haunting Domination, Haunting Kill Confirmed, Haunting Infected és a Haunting Drop Zone Drop Scares játékmódok szintén ekkor debütálnak majd

A fejlesztők DMZ-ben is kedveskednek majd tematikus tárgyakkal, meglepetésekkel, így minden Call of Duty játékos kiélvezheti majd az utolsó közös szezont.

Forrás: COD BLOG

Ez a fegyver lehet a Warzone legjobb SMG-je a nerfek után

 

×