A Warzone fejlesztői a Season 6-ban sem finomkodnak. Egyre több fegyverhez nyúlnak hozzá, készülve a decemberi Modern Warfare III integrációra.

2023.10.15. – Nem titok, hogy jelenleg minden Call of Duty rajongó a Modern Warfare III bétára figyel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Warzone szakértők ne dolgoznának. A Modern Warfare III béta második hete lassan a végéhez közeledik, a játékosok pedig szépen lassan visszatérnek a „régi” érához. A Warzone átállás ráadásul december elejéig nem is történik meg, így érdemes lehet képben lenni a jelenlegi metával, a fegyverek erőviszonyával. A Season 6 több változtatást is magával hozott, ám október 11-én tovább folytatta a sort a Call of Duty fejlesztői gárdája.

Warzone változások

Warzone változások

A régóta kért Lockwood 300 változtatás megérkezett, de több fegyver sem marad biztonságban. Az SMG kategórián is alakítottak a fejlesztők, a Minibak és az MX9 új erőre kapott, míg a Lachmann Sub látszólag teljesen meggyengült. Azóta kiderült, hogy a Lockwood 300 közeli célpontokra még mindig roppant hatásos, de a Lachmann Sub könnyen lehet, hogy kicsit a háttérbe szorul az elkövetkezendő időszakban.

Ez a Warzone SMG léphet a helyére

Metaphor az elmúlt hétvégén az SMG-k tesztelgetésével töltötte az idejét. Úgy tűnik, hogy nem volt hiábavaló, hiszen hamar kiderült, hogy meg is van a tökéletes jelölt a Lachmann lecserélésére. Ez pedig nem más, mint a Bas-P, mely eddig sem volt gyenge. A tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket ajánlja a fegyver mellé:

  • Laser: VLK LZR 7mw
  • Stock: Bruen Flash V4 stock
  • Rear Grip: D37 Grip
  • Ammunition: 9mm Hollow Point
  • Magazine: 50-round drum

Warzone nerfek és buffok érkeztek – Már nem OP a Lockwood és Gaia?

×