A Warzone és Modern Warfare II Season 6 jövő hét szerdán debütál. Csütörtök este ismertették a fejlesztők az újdonságok egy részét.

2023.09.21. – Ahogy arra számítani lehetett, a Warzone fejlesztői a hét második felében ismét csepegtetnek némi információt a hatodik szezonról. A Season 6 egyértelműen ünnepi szezon lesz, talán a játék legütősebb Halloween időszaka köszönthet be nemsokára. Rengeteg együttműködés, több játékmód és skin várja majd a Call of Duty Warzone rajongóit. A változások egy részéről csak jövő héten tudhatunk meg többet, ahogy a nerfek és buffok is ekkor derülnek ki. Nézzük is, hogy mit tartogat a Warzone Season 6! 

Warzone játékmódok, újdonságok

Fontos kiemelni, hogy a bejegyzésben szereplő újdonságok jelentős része csak a szezon második felére várható, egyértelműen a kedvcsinálásra feküdtek rá a csütörtöki posztban a Call of Duty fejlesztői.

  • Operation Nightmare: A játékosoknak anomáliákat kell kivizsgálni Al Mazrah térképén. Szörnyekkel is találkozhatunk majd a játékban, igazi túlvilági élményre készülhet majd a Warzone közösség.

Warzone – Vondead

  • Vondead: A névből nem nehéz kitalálni, hogy a Vondel és Dead szavakat vonta össze a cég. A játékosoknak a zombi hordákat kell megállítania majd ebben a játékmódban, a fenti képen ezt szemléltetik számunkra a Call of Duty fejlesztői.
  • Zombie Royale: Az ikonikus játékmód visszatér több pályára is. Rengeteg újdonsággal megfűszerezik majd a fejlesztők, ám a korábbi játékszabályokra és hangulatra készülhet majd mindenki.
  • Vondead Lockdown: A Lockdown ismét visszatér, ráadásul megfűszerezve a Vondeadre jellemző újdonságokkal. Ahogy az sejthető volt, az esti Vondel ad ennek is otthont, így igazán hangulatos összecsapásokra számíthat majd a közösség.

Új tárgyaknak sem leszünk híján:

  • Érkezik a Captured Souls nevű tárgy, melyeket ölésekkel és szörnyek elpusztításával szerezhetünk majd meg, ezeket az elfogott lelkeket értékes jutalmakra válthatjuk be a meccsek végén.
  • Haunted Box nevű dobozokban sem lesz hiány, melyek a szokásos tárgyakat tartalmazzák, így Armort vagy épp lőszert is találhatunk bennük. Nem árt azonban vigyázni velük, hisz megszállták a romlott lelkek.
  • A Bloodseeker Grenade néven egy új gránáttal is találkozhatunk. Ez a gránát rátapad az ellenségre és thermal visionhöz hasonlóan láthatóvá teszi őket.

Természetesen a DMZ és Modern Warfare II rajongók is hasonló, Halloween ihlette módokra, küldetésekre és tárgyakra számíthatnak majd.

Napi jutalmak

A Warzone és Modern Warfare II játékokban ismét értékes napi jutalmakat gyűjthetnek be a játékosok. Érdemes lesz kihasználni az alkalmat, hiszen ezeket a tematikus tárgyakat gyakorlatilag extra előfeszítés nélkül bárki megszerezheti. Később a Modern Warfare III-ban is használhatjuk majd az ajándékokat.

Új fegyverek

Dual Kamas - Warzone

Dual Kamas – Warzone

A fegyverekkel péntek délután jobban megismerkedhetünk, de az alábbi felhozatalra érdemes készülnünk:

  • TR-76 Geist (Assault Rifle)
  • ISO 9mm (SMG)
  • Dual Kamas (Melee)
  • DOOM Chainsaw – A szezon második felében

A Warzone és Modern Warfare II Battle Pass

Ahogy azt sejteni lehetett a kiszivárgott képek alapján, a Battle Pass fő irányvonalát Al Simmons, azaz Spawn adja majd. Rengeteg ezzel kapcsolatos kozmetikai tárgyat oldhatunk majd fel a szezon során. A teljes szezonra jellemző lesz a Halloween ráhatás, azaz vicces és/vagy félelmetes Operator skineket gyűjthet be majd mindenki.

Diablo kollaboráció és a többi skin

Ahogy azt sejteni lehetett a korábbi leakek alapján, ezúttal sem maradunk fizetős csomagok nélkül. A Diablo skinek külön említést is érdemelnek. Inarius és Lilith érkezik meg a Call of Duty világába. Rajtuk kívül az alábbi csomagokra érdemes még készülni:

Skeletor (Overlord of Evil)

Warzone

Ash Williams (Evil Dead 2)

Warzone

Alucard (Hellsing)

Warzone

DOOM (DOOM, Weapon Bundle)

Warzone

Az elkövetkezendő napokban is megéri figyelgetni majd a Leet.hu hasábjait, hiszen további, értékes információkat tudhatunk meg az új Call of Duty szezonról. A Season 6 szeptember 27-én, magyar idő szerint 19:00 óra környékén startolhat majd el. Ez lehet az utolsó közös Modern Warfare II és Warzone szezon.

Forrás és részletes leírás: COD Blog

Nem késő kifarmolni – Ezek a Warzone jutalmak várnak rád Rankedben

 

×