Az Activisiont sosem kellett félteni, ha a marketinghadjárat kerül terítékre. Ezúttal a COD egyik „új” módja kapott egy kis extra reklámot.

2023.10.24. – 2023. októberének elején került sor a COD: Next eseményre. Nem meglepő módon, az event keretein belül a Call of Duty jövőjével ismerkedhettünk meg. Május elején már megtudhattuk, hogy a 2023-as Call of Duty cím zombi módot is magával hoz majd. Ez is megerősítést nyert még azon az estén. A Zombi módban akár másik csapattal is együttműködhetünk, az eddigi legnagyobb tematikus pályán. Teljesen nyílt helyszínnel rukkoltak elő a fejlesztők, ahol bizony küldetésekben és történetben sem lesz hiány. Nagy eséllyel a DMZ mód szenvedheti meg ennek érkezését.

Bár az érkező COD zombi mód legfőbb tulajdonságait szeptemberben már átvettük, nem árt egy kis ismétlés:

  • A mód PvE lesz, azaz a játékosok egymással nem, csak a zombikkal harcolhatnak
  • Az új Warzone pályán zajlanak majd az események
  • Hatfős squadok érkezhetnek a pályára, összesen 24 játékos
  • A pályán találunk majd Buy Stationt, Ammo Depots-t, Wall Buys-t, Mystery Boxokat és Pack-A-Punch-ot
  • A különféle jutalmakkal a DMZ módhoz hasonlóan Exfilelhetünk a pályán
  • Némi sztorira is számíthatunk, mely a Treyarch Zombi módjainak történetéhez kapcsolódik majd

Zseniális reklámot kapott a COD zombi módja

Az Activision nem igazán pihen már a november eleji, Modern Warfare III megjelenéssel. A Los Angeles Rams csapatával együttműködve a hétvégén egy igazán ütős eseménnyel promótálták a zombi módot. A SoFi stadionját ellepték az élőhalottak, a nézőtér mellett még a közvetítést irányító szobába is sikerült bejutniuk. Ebből láthatunk egy kis ízelítőt is a fenti Tweetben. A rajongók szívét azonnal megnyerte ez a marketinghadjárat, ám bizonyára néhány ártatlan néző meglepődött azért a helyszínen. Most már csak pár hét és érkezik is a 2023-as COD játék. November 2-án az előrendelők már a kampányba is belekóstolhatnak.

Videón, hogy mennyire nem igazságos a Warzone „Groot” Skin

×