A Warzone fejlesztői megritkították az egyik játékmód játékosszámát. Ezzel nem is lenne probléma, ám sokak szerint kamu indokkal tették ezt.

2023.10.22. – A Sledgehammer Games már javában finomítja a Modern Warfare III-at a megjelenésre. A programozókat többen is megdicsérték, hiszen látszólag tényleg odafigyeltek a történésekre már a béta közben is. A Battle Rage már az első héten nerfet kapott, de a második hétre javult az ellenfelek láthatósága, a véletlenszerű spawnok száma vagy épp a slide utáni embertelen késés. Időközben a jelenlegi címben sem pihennek sokat a fejlesztők és a játékosok, hiszen elstartolt az ünnepi esemény. A The Haunting nem csak Warzone, de Modern Warfare II és DMZ módokban is fut.

A Warzone fejlesztői még október 17-én fedték fel a friss Playlistet. Egészen október 25-ig ismerjük a felhozatalt, jól leolvasható, hogy az esti Massive Resurgence is szerves részét képezi a Halloween tematikának. A játékosoknak azonban feltűnt, hogy valami nem stimmel a játékosszámmal, jóval kevesebben vannak a szervereken, mint az korábban megszokható volt.

A fejlesztők átverték a Warzone játékosokat?

A hét végén megjelent egy fejlesztői Tweet, melyben elismerték, hogy valóban 150-ről 100-ra csökkentették a maximális játékosszámot. Ezt a káosszal magyarázták, ám a közösség szerint más van a háttérben. A többség szerint a szerverek nemes egyszerűséggel nem bírták/bírnák a korábbi, 150 játékost és a The Haunting újításokkal megfűszerezett játékelemet egyszerre. Ez az első napon, órákban érezhető is volt. A legnagyobb tartalomgyártók is éles kritikával illették a céget, hiszen korábban sosem hallgattak ilyen téren a játékosokra. Remélhetőleg a jövőben a valós okot nem rejtik egy-egy ilyen üzenet mögé.

Ma este startol a Call of Duty Halloween – Mindent a The Hauntingról

×