Igen, a legújabb Marvel’s Spider-Man 2 játékban az eredeti színészek magyarul beszélnek, bár az nyelv, amit mi értünk, a játék szerint nem magyar.

2023.10.20. – Tudom, mindenki nagyon várta már, hogy végre megjelenjen a Marvel’s Spider-Man 2, ami nemrég a tartalomgyártók számára már elérhető volt. Így egy nappal a megjelenés előtt már bele lehetett nézni a legújabb PlayStation exkluzívba. Az már most kiderült, hogy a játék rengeteg izgalmas tartalmat kínál, köztük egy olyan részt, ami csak mi, magyarul értünk.

Bár hivatalosan ez nem magyar nyelv, de tökéletes értjük a játék egyik kitalált országának nyelvét!

Magyarul a Spider-Man 2-ben?

Azt talán már mindenki tudja, hogy az új Spider-Man játékban több karaktert is tudunk irányítani, vagyis többnyire mind a 2 Pókembert. Ezen kívül persze a mellékszereplők is nagy szerephez jutnak, például Mary Jane karakterét is irányítani kell néha. Az egyik küldetésben pont őt irányítjuk, amikor egy nyomozás során idegen nyelven kell beszélnie, a játék szerint szimkariaiul. Szimkaria (avagy Symkaria) egy fiktív európai ország a játék világában, innen származik Silver Sable. A Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesben Miles pont azért marad egyedül, mert Peter és Mary Jane Szimkariába utaznak. A főhős barátnője itt tanul meg szimkariaiul.

Ezt a nyelvet csak mi, magyarok értjük

Mivel Szimkaria a valóságban nem létezik, és maga a nyelv sem, így a fejlesztők valamiért egy létező európai nyelvet választottak. Mivel a magyart relatíve kevesen beszélik, a fejlesztők választása a mi nyelvünkre eset. Két színész is magyarul szólal meg tehát a Marvel’s Spider-Man 2-ben, néhány mondat erejéig.

Íme:

Köszönjük szépen a kivágott videót a Bate Youtube csatornának!

Ezt láttad már?

Mindenki INGYEN töltheti a The Evil Withint, a tökéletes halloweeni horrort

×