A Scry Artic hűtőborda azt ígéri, hogy drámaian lehűti a PS5-öt. Ha téged is zavar, hogy nagyon melegszik a PS5, akkor gondolkozz el rajta.

2023.10.19. – Miközben globális felmelegedés van, és az egész bolygó csak forróbb és forróbb lesz, érdemes gondoskodni arról, hogy a PlayStation 5 is hűvös maradjon. Különösen fontos ez akkor, amikor olyan játékok jelennek meg, mint a Spider-Man 2, ami különösen magas felbontást és képkockasebességet kínál majd. Ha te is úgy érzed, hogy nagyon melegszik a konzol, nézd meg, mit alkotott a Scry.

A Scry Artic egy hamarosan megjelenő kiegészítő, ami a PS5 hátuljára csatolható, és elvileg gyorsabban szívja ki a forró levegőt a rendszerből, amint az alap hűtőbordák. A Kickstarter kampány néhány hónapja indult, és villámgyorsan elérte a kitűzött célt, köszönhetőn a tesztelők bizalmának.

6 nagysebességű ventilátor, alacsony zajszint, villámgyors felcsatolás, plug-and-play LED-es világítás.

PlayStation 5 ventilátor

A Scry Artic hat nagysebességű ventilátort tartalmaz, amik 10000 fordulat/perc sebességgel forognak, hogy hűvösen tartsák a PS5-öt. A Scry szerint ennek ellenére csak 40 decibel körül mozog a zajszintje, ami körülbelül „ugyanolyan zajszint, mint egy könyvtáré”. A Scry szerint a ventilátorok úgy vannak kialakítva, hogy összehangoltan működjenek, és folyamatosan nagy mennyiségű hőt vonjanak el. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales teszt során kiderült, hogy egy PS5-nél a hozzá csatlakoztatott Artic nélkül 57,2 fok körül volt a belső hőmérséklet, míg egy Artic-kal felszerelt PS5 esetében már 35 fok.

A rendszer hátulján található portokat (például HDMI, tápcsatlakozó, ethernet) a borda megkerüli, és az egyik USB-portba csatlakozik. A Scry Artic mindkét jelenlegi PS5 modellt és a vízszintes, függőleges tájolást is támogatja. Egy fehér LED jelzi ha be van kapcsolva. Sőt a Kickstarter oldal szerint színt is lehet választani.

Ár?

Azok, akik minél hamarabb szeretnék beszerezni egy SCRY Artic PlayStation 5 hűtőt, most kedvezményesen tehetik meg. Ha minden igaz, a cég a 60 dolláros csomagot mindössze nagyjából 40 dollárért (plusz szállítás) kínálja, ami olyan 15 ezer forint. A SCRY Artic PlayStation 5 hűtőt a tervek szerint 2023. október végén kezdik el kiszállítani.

Ezt láttad már?

Ez a 6 játék biztosan érkezik az Xbox Game Passba novemberben

×