Az Xbox Game Pass előfizetők biztosak lehetnek abban, hogy 2023 novemberében ezzel a 6 játékkal bővül a szolgáltatásban elérhető játékok listája.

2023.10.19. – Nem is olyan rég derült ki, hogy 2023 október második felében milyen játékok érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába. Bár vannak olyan címek is, amiktől búcsút kell venni, jó hír, hogy már november első napjaiban is kapunk újdonságokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy novemberben csak 6 játékot kapunk, ez csupán a hónap eleje. Ahogy megszokhattuk, a hónap további részében is jönnek még újdonságok.

Az Xbox Game Pass az elmúlt hónapokban hihetetlenül nagy lendületet vett, a szolgáltatásba rendszeresen érkeznek elismert játékok, egyes AAA-s címek pedig már a megjelenés napján elérhetők. Jelen állás szerint 2023 novemberében legalább hat day one játék érkezik az Xbox Game Passba, így a rajongóknak bőven lesz mivel játszani.

Új Xbox Game Pass játékok novemberben

  • PlateUp – November 2
  • Thirsty Suitors – November 2
  • Football Manager 2024 – November 6
  • Dungeons 4 – November 9
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name – November 9
  • Persona 5 Tactica – November 17

A felsorolt játékok közül valószínűleg a legnagyobb érdeklődést a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Persona 5 Tactica fogja kiváltani, mindkettő jó kis Sega cím. A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name a korábban Yakuza néven ismert franchise legújabb darabja, ami ismét az eredeti főszereplőre, Kazuma Kiryura koncentrál. A Like a Dragon játékok közül több is elérhető volt már korábban az Xbox Game Passban, de ez az első alkalom, hogy a fő sorozat egyik játéka már az első napon bekerül a szolgáltatásba.

A Persona 5 Tactica pedig a Persona 5 taktikára épülő spin-offja. A rossz hír, hogy azoknak, akik ezzel akarnak játszani, előtte be kell pótolniuk a Persona 5-öt. Utóbbi október végén kikerül az Xbox Game Pass szolgáltatásból. Persze most is érvényes, hogy mint távozó játék, 20 százalékkal olcsóbban lehet behúzni, ha mégis kell.

Az biztos, hogy 2023 novemberében ennél több játék is jön majd az Xbox Game Passba, de a további bejelentésekre még várni kell.

Ezt láttad?

Olyan reklám jön a YouTube-ra, amitől a blokkolók sem mentenek meg

×