Egy kiváló kaland- és horrorjátékra csaphatunk le teljesen ingyen.

2023.10.19. – Az Epic Games ezen a héten is fantasztikus játékokkal szolgál teljesen ingyen mindenkinek, aki akár csak véletlenül is, de a digitális játékboltjába téved. Október 19. és október 26. között két egészen fantasztikus alkotásra rabolhatunk rá, az egyikkel pedig már jó előre készülhetünk a halloweeni ijesztgetésre (tudom, Magyarországon Mindenszentek).

Az egyik játék az Ethernak Threads lesz, egy narratív kalandjáték, amiben nyomozóként mindenféle bűncselekményre, balesetre kell válaszokat találnunk. Igen ám, csakhogy a nyomozás során megváltoztathatjuk a dolgok menetét a múltban, amelyekkel olyan alternatív események láncolatát indíthatjuk be, melyek teljesen más jövőt eredményezhetnek.

 

A másik ingyen berámolható játék pedig a Tango Gameworks, úgy Shinji Mikami és Shigenori Nishikawa 2014-es horrorja, a The Evil Within első része, ami a fejlesztők korábbi remekművének, a Resident Evil 4 hangulatát és játékmenetét támasztotta fel. A félelmetes eseményeken Sebastian Castellanos nyomozót kell átsegítenünk, aki eredetileg egy tömeggyilkosság miatt kezdett detektívmunkába, de hamar véres fordulatot vesznek az események.

 

A játékokat teljesen ingyen akárki és bárki az Epic Game Store-os játéktárához adhatja egészen október 26-ig, ha pedig addig sikerült abszolválni a pár kattintást, örökre meg is maradnak.

Mindeközben ezekről sem érdemes lemaradnod:

Ezzel a 32 kiváló játékkal teljesen ingyen, bármiféle költés nélkül játszhatsz

×