Kritikuskedvenc akciókaland és világszám horror franchise következő része lesz ingyenes az Epic Games Store-ben. Ezekre érdemes egy picit várni.

2023.10.20. – Két, a maga nemében zseniális videojáték válik ingyenessé az Epic Games Store-ban. A hangulatukkal talán a nemrég elrajtolt Halloween vásárt szeretné meglovagolni a kiadó. Az egyik baljós és sötét, a másik direktben vérmocskos túlélő horror. Mindkettő a műfaja egy-egy kiemelkedő darabja, szóval érdemes egy kicsit várni, mert hamarosan ajándékba kapod őket.

Forrás: Bethesda

Tandem: a Tale of Shadows

Ez a 2021-es játék az Epic szerint újradefiniálja a platformer kirakós műfaját. Nagyon egyedi játékmenetet és kivételesen szép látványvilágot kínál. A legdöbbenetesebb az, hogy mekkora egyetértésben vannak oda érte a játékosok és kritikusok egyaránt. A Steam értékelői és a ScreenRant tesztelői 9/10 pontot adtak neki, ami tényleg acélos az ehhez hasonló akciókalandok címe mellett. Ami a látványt illeti: olyan viktoriánus korabeli hangulat jellemzi, ami Tim Burton, Jules Vernes és Conan Doyle műveit idézi. Emma és Teddy mackója sötét és nyirkos sztorija ez: nekik kell segítened megtalálni a híres eltűnt varázslót, Thomas Kane-t, akinek a nyomai után a világ legeldugottabb és legvészjóslóbb helyeit is be kell járni.

The Evil Within 2

Miután a héten megindult a franchise első részének ingyenes bezsákolása, jó tudni, hogy rögtön tudod majd folytatni, ha végeztél vele. Az Epic Games fentebb írt ajándékához hasonlóan ez is meglehetősen kedvelt cím: 75-80 százalékos elégedettséget minimum elér. Ez egy ilyen szégyentelenül vérmocskos game esetén jónak számít, és ajándékként különösen megéri elfogadni. A Bethesda játékában ismét Sebastian Castellanos nyomozó bőrébe bújsz. Spoilermentesen csak annyit lehet még elárulni a sztoriról, hogy megint a rémálomszerű STEM rendszer teremtményeivel kell szembe szállnod a nemes célért.

A Tandem: a Tale of Shadows eredeti ára 3560, a The Evil Within 2-é 12000 forint, de október 26-a este öttől egy teljes héten át mindkettőt ingyen letöltheted és örökre megtarthatod.

Addig ezekre csapj le az Epic Games Store-ban:

Mindenki INGYEN töltheti a The Evil Withint, a tökéletes halloweeni horrort

×