Annak érdekében, hogy indokolt legyen a LEGO Bosszúállók tornyának igen magas ára, a készlet sok apróságot tartalmaz majd.

2023.10.18. – Bár a következő információkat még sem a LEGO, sem a Marvel nem erősítette meg, frissen kiszivárgott képek szerint 2023 végén egy fergeteges LEGO-készletet kaphatunk majd. Ha minden igaz, összerakhatjuk a híres, filmekből ismert Bosszúállók tornyot, amennyiben hajlandók vagyunk érte kicsengetni az 500 dollárt, vagyis nagyjából 180 ezer forintot. A torony elvileg november 24-től lesz kapható, és ha minden igaz, igazán különleges figurákat is tartogat majd a torony mellett.

A Lego Bosszúállók torony 5000 darabból áll.

A készletről eddig kikerült összes információ a LEGO csomagolásáról készült képeken alapul, amik a közösségi oldalakra szivárogtak ki. Úgy tűnik, hogy a torony körülbelül 90 cm magas lesz, és bár a belsejéről még semmit nem tudunk, elvileg hat emelete lesz. A képeken számos azonnal felismerhető karaktert láthatunk, amik mind a készlethez járnak majd.

31 LEGO figura

Egy másik szivárgás most arra utal, hogy a készletben tehát 31 eredeti LEGO Avengers figura is helyet kap, mindamellett, hogy kirakhatjuk a hatalmas tornyot. Benne van a Vasember két változata, Loki a szarvas sisakjával, sőt még egy Ant-Man Minifigura is, amit összezsugorítottak. A Hulk minifigura egyáltalán nem olyan mini, az összes többi karakter fölé tornyosul. Még egy Kevin Feige minifigura is lesz a készletben, ha azt szeretnéd, hogy a Bosszúállók tornya inkább olyan legyen, mint a filmekben.

A Bosszúállók torony ugyanazzal az elvvel kerül forgalomba, mint más, nagy Marvel készletek, köztük a Spider-Man Daily Bugle 350 dolláros készlet. Vagyis a készletek kombinálhatók, így összeállíthatjuk a saját Marvel városunkat. Ez persze sokba fog kerülni, de a két készlet együtt majdnem 8000 darabból áll, így nagyon sokáig leköthet minket az építés. Ha valami jó kis karácsonyi ajándékot keresel, akkor ez nagyon jó választás lehet, ha nem gond az ára. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad?

Utolsó esély – Ez a 7 játék kerül ki a PS Plus kínálatából novemberben

×