Gyakorlatilag egy három gombócos fagyi áráért kínálják a Marvel’s Avengers játékot, ami hamarosan lekerül a digitális boltok polcairól.

2023.09.18. – Bármennyire is nagy siker volt a Marvel filmes univerzuma az elmúlt években, nem sok nagysikerű játékot sikerült kiadni a témában. A Marvel’s Avengers egy ambiciózus projektnek indult, de annál nagyobb bukta lett belőle. A rajongók már csak azért sem fogadták be, mert a játékban nem az ismert filmes arcok jelentek meg. Alig két évvel a megjelenése után a Marvel’s Avengers megkapja utolsó frissítését, napokon belül pedig lekerül digitális boltok polcairól.

Ha azonban még ez előtt szeretnéd megvenni, és akár csak a sztorimódot végigjátszani, akkor most olcsón megteheted.

A Marvel’s Avengers PC-re a Steamen most 90 százalékos kedvezménnyel csak 3.99 euró.

Ez azt jelenti, hogy a játékot egészen szeptember 30-ig 4 euróért, vagyis nagyjából 1500 forintért húzható be PC-re, a Steamen. Ha azt vesszük, hogy egyes helyeken egy gombóc fagyi már több mint 500 forint, akkor ez egy három gombócos fagyi ára. Ennyiért talán még annak is megéri, aki eddig a rossz híre miatt nem merte kipróbálni a játékot.

Ráadásul ez az utolsó esély, a játék ugyanis nem lesz elérhető digitálisan sehol. A PlayStation Plus és az Xbox Game Pass szolgáltatásból is kikerül.

Szeptember 30-tól a játékot már sehol nem lehet megvenni digitálisan, a támogatás megszűnik.

Marvel’s Avengers bukta

A Marvel’s Avengers elméletben jó játék lett volna, hiszen története is volt, sőt szinte az összes fontos Bosszúálló karaktert játszhattuk. A valóság viszont közel sem volt ilyen jó. A játék erős jóindulattal is középszerű lett, és persze simán benne volt a pakliban a leállítása. Arra azonban senki nem számított, hogy ilyen hamar.

A Marvel’s Avengers hivatalos weboldalán a fejlesztő Crystal Dynamics korábban megerősítette, hogy a játék utolsó frissítése március 31-én érkezik. Szeptember 30-tól a játék minden támogatása véget ér, ezt követően pedig nem lehet majd megvenni digitálisan. Persze, aki megveszi, most PC-re jó olcsón, továbbra is játszhatja majd, akár haverokkal is, de új játékosok már nem léphetnek be ebbe az univerzumba.

„Tudjuk, hogy ez kiábrándító hír, hiszen a közösségben mindenki nagyon kötődik ezekhez a karakterekhez és történeteikhez. Nagyon, nagyon hálásak vagyunk, hogy velünk tartottatok ebben a kalandban” – írták a fejlesztők.

Reméljük, hogy a jövőben még születik olyan Bosszúállók játék, ami méltó lesz a képregényekhez és a filmes univerzumhoz.

Az ajánlatot erre találod.

Ezt láttad már?

21 egészen fantasztikus játékkal játszhatsz teljesen INGYEN a Steamen

×