Ahogy arra számítani lehetett, novemberben is lesznek olyan játékok, melyek sajnos kikerülnek a PS Plus szolgáltatás kínálatából. Ez a 7 cím biztosan.

2023.10.18. – Aki rendszeres PS Plus előfizető, bizonyára nagyon örül az új játékoknak a kínálatban. Sajnos azonban minden hónapban előfordul, hogy egy-egy cím ki is kerül onnan. Szerencsés esetben ez nem érint olyan játékokat, amikért annyira nagyon fájna a szívünk. Egyelőre úgy tűnik, hogy így lesz ez novemberben is, hála a Sony-nak.

2023 novemberében 7 játék kerül ki a PS Plus kínáltából.

Sajnos úgy tűnik, hogy a friss játékok érkezésével a távozókat sem lehet megúszni, azonban a rendszeresen frissülő játékkínálat legalább meghozza a kedvet az előfizetéshez. Ebben az évben persze már volt darálás a PS Plus szolgáltatásban, hiszen 2023 októberében 16 játék hagyta el a PS Plus Extra és Prémium szinteket. Kikerült többek között a Far Cry 4, a Far Cry 5, a The Medium, a Naruto to Boruto: Shinobi Striker, az Inside is. Emellett a Yakuza 3, a Yakuza 4 és a Yakuza 5 remastereit is eltávolították.

Íme a PS Plus novemberben távozó 7 játéka:

  • Ace of Seafood
  • ConnecTank
  • Dandara: Trials of Fear Edition
  • Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut
  • Momodora: Reverie Under the Moonlight
  • My Time at Portia
  • Wild Guns: Reloaded

Ezt a listát egyébként az „Utolsó esély a játékra” részlegen lehet megtalálni, ami rendszeresen frissül azokkal a játékokkal, amik távoznak. A címek november 21-én kerülnek ki a kínálatból, tehát bő egy hónap van még arra, hogy kipróbáld őket. Szerencsére látszik, hogy a PS Plus Extra és Premium szint 2023 novemberében nem veszít jelentős AAA-játékokat. Például korábban távozott a Deathloop, a Watch Dogs 2, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, a Borderlands 3 és a Yakuza 0.

Közben persze az Extra szint felhasználói már játszhatnak olyan játékokkal, mint az Alien: Isolation, a Disco Elysium, a Gotham Knights és az Outlast 2, a Premium előfizetők pedig a Tekken 6, az IQ Final, az Ape Escape Academy és a Soulcalibur: Broken Destiny játékokat is kipróbálhatják.

Ezt láttad már?

Pergett a VAC BAN a CS2-ben az AMD miatt, most végre léptek valamit

×