A Netflix élőszereplős Avatar: The Last Airbender sorozatot készít, amiből most megosztottak pár korai képet. Látható Zuko, Azula és Iron is.

2023.10.18. – A Netflix mostanában igen komolyan veszi az élőszereplős sorozatokat, arra számítva, hogy hatalmas sikert ér el az adaptációkkal. Olyan nagyon nem járnak messze az igazságtól, hiszen az elmúlt időszakban több live-action videojáték és rajzfilm/anime-adaptáció ért el lenyűgöző eredményt a streaming szolgáltatásokban. Külön ki lehet emelni a Netflix esetében a One Piece-t vagy a Rurouni Kenshint. A streaming óriás küldetése azonban itt nem ér véget.

Jön a Nickelodeon kedvenc rajzfilmsorozatának, a Avatar: The Last Airbendernek élőszereplős feldolgozása.

Avatar sorozat

A Magyarországon Avatár – Aang legendája címmel futott rajzfilmsorozat már korábban is felkeltette a filmvilág figyelmét. Készült is egy élőszereplős mozi, ám a rajongók tetszését annyira nem nyerte el, hogy inkább azt kívánták, bár meg se jelent volna. Nagyon reméljük, hogy a Netflix nem követi el a korábbi film hibáit, és helyre teszi Aang szerepét az élőszereplős szcénában.

Szóval a Netflix új gondolja, a korábbi sikertelenség ellenére lehet jó feldolgozást készíteni a sorozatból. A Tűz népének szereplőiről készült vadonatúj képek pedig azt bizonyítják, hogy ez a sorozat igen pontosan igyekszik majd adaptálni a rajzfilmet. Az új képeken láthatjuk Zuko herceget, Azula hercegnőt, Iroh bácsit és természetesen magát a nagy gonoszt, Ozait.

Zuko például a képen is jellegzetes magas lófarokkal és égésnyomokkal az arcán látható. A család többi tagja pedig mind úgy néz ki, mint rajzfilmbeli változatok. Azula ugyanazt a hajpántot viseli, mint amit a rajzfilmben is látunk. Úgy tűnik tehát, hogy a Netflix ismét odafigyel a részletekre, ahogy azt a One Piece esetében is tette.

Bár néhány rajongó aggódik a Netflix sorozat miatt, ezek a képek megerősítik, hogy az Avatar sorozat pontosabb lesz, mint az előző élőszereplős feldolgozás, amit 2010-ben kaptunk. Jelenleg a Netflix Avatar: Az utolsó léghajlító sorozatának még nincs konkrét megjelenési dátuma, de valamikor 2024-ben várható.

Ezt láttad?

10 Youtube videó a net „őskorából”, ami még mindig nagyon vicces

×