Leleplezték a Star Wars: Skeleton Crew szereplőgárdáját, így kiderült, hogy ezt a néhány fiatal színészt már máshol is láthattunk.

2023.10.17. – Akinek esetleg még nem esett volna le, a Disney igazán komolyan veszi a Star Wars univerzum bővítését, így már készül egy rakás projekt a messzi messzi galaxisban. Ezek közül a Star Wars: Skeleton Crew a franchise egyik legrejtélyesebb darabja, ám nemrég hivatalosan is felfedték a sorozat főszereplőit. A Star Wars: Skeleton Crew sorozat nemrég megjelent történetleírása máris több rajongót is felcsigázott. A szinopszis 4 gyereket említ, akik eltévednek egy „furcsa és titokzatos galaxisban”, ami egy igen érdekes gyerekkalandot jelenthet. Persze a leíráshoz a szereplőgárda is megjelent, így már tudhatjuk, kik lesznek a főszereplők.

A Star Wars: Skeleton Crew hivatalos szerzői jogi bejelentése tehát sorra megemlíti azok nevét, akik a sorozatban láthatunk majd.

Szereplők

Jude Law mellett a Skeleton Crew főszereplői Ryan Kiera Armstrong, Robert Timothy Smith, Ravi Cabot-Conyers és Kyriana Kratter lesznek. Ők egy galaxisokon átívelő kalandra induló fiatalokból álló csapatot játszanak majd. Persze lehet, hogy még nem ismert nevek, de jó esély van rá, hogy ez hamarosan megváltozik. Íme egy kép a gyerekekről:

Ha minden igaz, Jude Law egy Erőt használó Star Wars karakter lesz, aki látszólag a kis csapat vezetője, ám a 4 gyerek pokoli megpróbáltatások előtt áll. Az említett színészeket azonban már korábban is láthattuk a képernyőn. Ryan Kiera Armstrong már 13 évesen szerepelt mozikban, többek között a Marvel Studios Fekete özvegyében és az American Horror Storyban. Robert Timothy Smith korábbi projektjei közé tartozik az Cseles csajok című sorozat egy epizódja és az Mythic Quest videojáték-fejlesztőkről szóló sorozat egy epizódja.

Ravi Cabot-Conyers talán a legismertebb jelenleg, hiszen ő adta Antonio hangját a Disney Encanto című filmjében. Kyriana Kratter pedig a Dear Felicity című rövidfilm címszereplőjeként tűnt fel, de szerepe volt a Disney Channel Kikiwaka tábor című sorozatának 5. évadában is.

„A Star Wars Skeleton Crew első epizódjában négy gyereket ismerhetünk meg, akik titokzatos felfedezést tesznek a biztonságosnak tűnő szülőbolygójukon, de eltévednek egy különös és veszélyes galaxisban. A hazatalálás, a szövetségesekkel és ellenségekkel való találkozás nagyobb kaland lesz, mint azt valaha is gondolták volna” – olvasható a sorozat leírásában.

A Star Wars: Skeleton Crew üdítő színfolt lehet a franchise egyéb sorozatai mellett, hiszen a fiatalabb korosztálynak szól. Talán ez a sorozat lesz az, ami a régi rajongókat is fellelkesíti. Reméljük, hogy ez az új kaland a messzi-messzi galaxisban pontosan olyan szórakoztató lesz, mint amilyennek hangzik. A Star Wars: Skeleton Crew a tervek szerint decemberben jön a Disney+-ra, de lehet, hogy 2024-re tolódik.

Ezt láttad már?

Vérlázító hiba az iPhone 15-ben? Ilyet talán sosem csinált az Apple

×