Napokkal a hivatalos megjelenés előtt kikerülhetett az új Super Mario játék az internetre, mert többen eddig nem látott szinteket streameltek belőle.

2023.10.16. – Egy héttel a hivatalos megjelenési dátum előtt kiszivárgott az interneten a Super Mario Bros. Wonder – jelentette be több gamer portál is. A VGC kiszúrta, hogy többen azt állítva osztanak meg tartalmakat a játékból, hogy illegális forrásból teszik. Utóbbi állítást nem sikerült igazolni, viszont tényként közlik, hogy legalább három Twitch-csatornán is találkoztak a játék olyan szintjeivel, amelyek

„túlmutatnak a sajtóelőzetesekben és a Nintendo hivatalos eszközein eddig látottakon”.

A Nintendo Life szintén azt erősítette meg, hogy az új Super Mario kiszivárgott, mivel annak ROM fájljával már kereskednek is online. A Twitchen találtak olyan felhasználókat, akik állításuk szerint korábban jutottak hozzá a fizikai kiadványhoz. Ez az eset hasonlít ahhoz, ami a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdommal és a Pikmin 4-gyel történt, szintén idén – emlékeztetnek.

Forrás: Nintendo

Még csak nem is a Super Mario Bros. Wonder az egyetlen játék, ami a múlt hétvégén a neten landolt – állítja a GoNintendo. Ez a portál úgy tudja, hogy a Sega érkező nagy dobása, a Sonic Superstars is korábban került fel a netre. Ez mondjuk éppen kedden (október 17.) jelenik meg hivatalosan, szóval túl sok spoilert nem tudnak lelőni belőle a premier előtt.

Azért jobb óvatosan kezelni az ezzel kapcsolatos híreket, ha szeretnéd beszerezni a játékot.

A GameRant szintén ír a Super Mario leakről, megjegyezve, hogy nagyon várt játékról van szó, ami a hírek szerint tele van új elemekkel, játszható karakterekkel és szintekkel. Sajnos arra is sor került, írják, hogy egyesek megosztották a game legutolsó boss-ának karakterét, valamint a befejezést is, szóval innentől komoly a spoiler-veszély. Egy YouTube csatorna egyenesen addig merészkedett, hogy máris világrekord gyorsaságú speedrunt mutatott be a Super Mario Bros. Wonderből – már annak megjelenése előtt.

A Nintendo blogján és X-oldalain e cikk születésekor nyoma sincs reakciónak vagy megerősítésnek a leakkel kapcsolatban, szóval nagy lehet a sokk. A játék hivatalosan október 20-án jelenik meg Nintendo Switchre.

Reméljük, ennél már csak kellemesebb meglepetések jönnek a Super Mario kiadójáról:

Nagy dolgokra készül a Nintendo: nem is egy Switch 2 érkezhet

×