Utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb weboldala a GeoGuessr, legyen szó solo vagy multi játékról. Ezúttal egy hónapnyi prémiumot osztogatnak.

2023.10.16. – A GeoGuessr.com ötlete egy svéd IT szakember fejéből pattant ki még 2013 májusában. Az oldal lényege és felépítése is meglehetősen egyszerű, de nagyszerű ötletre épül: a Google Street View vagy Mapillary térképszolgáltatások rettentően ötletes kihasználására. A weboldal elhelyez minket a világ egyik pontján, majd a szabályoknak megfelelően ki kell találunk melyik országban tartózkodunk éppen. Minél közelebb tippelünk, annál több ponttal jutalmaz majd minket a játék.

GeoGuessr

GeoGuessr

Antol Wallén 8 éve gyakorlatilag pár hét alatt megírta az akkori verziót, ám az évek során fokozatosan fejlődött és újabb játékmódokkal is bővült. A Google Maps API használati díjai miatt az elmúlt években bekerült a „Pro” előfizetői titulus, mely még így is meglehetősen baráti, 3 eurós díj havidíj fejében old fel néhány opciót és játékmódot. A GeoGuessr sosem volt teljesen ismeretlen az internetező közösség számára. Az igazi nagy áttörésre azonban egészen 2021 elejéig kellett várni. Két dolog volt meghatározó ebben a hirtelen jött népszerűségben: az egyik természetesen az egyre szigorúbb COVID-19 korlátozások szerte a világon, a másik pedig a battle royale mód elstartolása volt.

A hétvégén lezajlott az első GeoGuessr világbajnokság, ingyen előfizetéssel ünnepel az oldal

A GeoGuessr alapvetően teljesen ingyenesen is kipróbálható, ám rengeteg limitációval járhat. A hétvégén lezajlott és véget is ért a 2023-as GeoGuessr World Cup. Hazánkat Debre képviselte, kifejezetten jó eredménnyel, egészen a negyeddöntőig jutott, a saját csoportjában pedig első helyről jutott tovább. Az oldal bizony ezt meg is ünnepli. Mutatjuk, hogyan húzhatod be az ajándék egy hónapot:

  • Látogass el az GeoGuessr előfizetések weboldalára: https://www.geoguessr.com/pro/
  • Válaszd ki akár az évi, akár a havi konstrukciókat, bármelyikre eshet a választásod
  • A fizetéskor add meg a WC23YEAR vagy a WC23MONTH kódokat a „Discount” szekcióban
  • A kártya/PayPal adataidat ekkor is elkérik, ám levonni nem vonnak le semmit
  • Az első kóddal az éves előfizetésből kapunk kedvezményt, az utóbbival pedig teljesen ingyen kapunk egy hónapot bármelyik prémium előfizetésből, csak el ne felejtsd lemondani az előfizetést

Hiba lenne nem kipróbálni az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb online weboldalát, ráadásul most teljesen ingyen is megteheti ezt bárki. Egészen október 22-éig élnek majd a fenti kódok.

Teljesen megújul hamarosan a Google felülete – Így néz majd ki

×