Csütörtök este elstartolt a Modern Warfare III bétája. A csalások fejlesztői sem ülnek a babérjaikon, nem sok jóval kecsegtetnek.

2023.10.12. – Az online játékok egyik, ha nem a legnagyobb ellensége a csalók megjelenése. Ez alól nem igazán találunk kivételt, így bizony a Modern Warfare III és a Warzone is érintett. Még az iparág legjobbjának tartott Valorant és Vanguard párosát is meg lehet kerülni rövid távon, a RICOCHET pedig közel sincs még ilyen szinten. A PlayStation játékosok úgy gondolták, hogy az első béta hétvége alatt nem futnak bele csalókba az exkluzivitás miatt, ám nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Az első pillanatokban úgy tűnt, hogy jailbreakelt, feltört PlayStation 4 konzolok felelősek a csalásokért, de időközben kiderült, hogy úgynevezett Dev Kitek segítségével csalhattak a játékosok. Ezeket alapvetően PlayStation játékok fejlesztéséhez használták, nem is olcsó mulatság a beszerzésük. A jó hír, hogy ezekből azért olyan sokat nem találni a piacon, így nem minden jól lövő PS játékos csal Modern Warfare III-ban. Pár órával ezelőtt azonban elstartolt a Cross-Play béta, immáron az Xbox és PC közösséggel, mely nem várt nehézségeket okozhat majd.

Így készülnek a csalók a Modern Warfare III PC bétájára

Az AnitCheatPD Twitter fiókja, mely a játékokban található csalásokra és azok védelmére specializálódott, igazán szomorú hírt közölt. A fenti screenshot az egyik népszerű csalás Telegramjáról származik és bizony nem sok jóval kecsegtet. Az alábbiakat írták ki a fejlesztői:

  • A csalás teljesen ingyenes lesz a béta ideje alatt
  • Early Access kódokat is sorsolnak a csalók között, hogy már csütörtök estétől bejuthassanak

Valóban nem túl biztató jövőkép. Ne feledjük, hogy ez csak egy szolgáltató a sok közül, szinte garantált, hogy már csütörtök este felbukkannak az első csalók a Call of Duty szerverein. Azóta a Modern Warfare III fejlesztőihez is eljutott a fenti képernyőmentés, remélhetőleg mindent megtesznek, hogy élvezhető maradjon a pár napos tesztidőszak.

Már most tombolnak a csalók a Call of Duty: Modern Warfare 3 bétájában

×