Az Nvidia ismét felkészült három nagy cím érkezésére. Az előző verziók némi FPS növekedést is hoztak, így elkerülhetetlen a frissítés.

2023.10.11. – Februárt és márciust bizony jól megszenvedték a videokártyák gyártói. Mind AMD, mind pedig Nvidia oldalról komoly problémákba futhattak bele a játékosok. Jobb esetekben csak a kisajtolt képkockák száma csökkent, de szélsőséges esetben az sem volt ritka, hogy egy újratelepítés oldotta csak meg a problémát. A hibákon kívül azért vannak kiemelendő dolgok is. Az AMD az FPS számokon javított, több címben is mérhető gyarapodásról számoltak be a felhasználók. Nvidia oldalról pedig az RTX Video Super Resolution debütált. Először csak böngészőben találkozhattuk a videók felskálázásával, ám a május elején már a népszerű VLC videólejátszóhoz is megérkezett a frissítés.

Nvidia támogatást kapott az új Call of Duty is

Nvidia támogatást kapott az új Call of Duty is

Csütörtökön új Nvidia driver érkezett, nézzük is, hogy miért érdemes feltelepítenünk!

Az Nvidia nem pihen

A legutóbbi Nvidia frissítések a Counter-Strike 2 és Starfield címeket készítették elő. A Counter-Strike 2 azóta Reflex támogatással is bővült, korábban hiba volt bekapcsolni azt a funkciót. Mostantól azonban a játékosok élvezheti a jobb FPS számot és a kevesebb input lagot. A kedden megjelent verzió egy másik FPS játék rajongótáborának kedveskedik. A hétvégén elstartol a Call of Duty: Modern Warfare III bétájának második hete, melybe bizony már a PC-s játékosok is becsatlakoznak majd. A MW III támogatás mellett még két cím élvezhet extra fejlesztéseket:

  • Forza Motorsport
  • Lords of the Falle

Ezen kívül az alábbiakra számíthatunk még:

  • Az RTX 40 és 30 tulajdonosok 5-10%-os FPS növekedést tapasztalhatnak Starfieldben, azok is, akik valamiért az augusztus végi, 537.13-as driveren ragadtak. A cég egy különleges, OTA formában adta ki a frissítést, nem konkrétan a driver része, a háttérben frissíti ezt a rendszer. Fontos megemlíteni, hogy csak az 537.13-as, 537.34-es, 537.42-es és a  bejegyzésben szereplő 537.58-as driver kapják meg ezt, így mindig érdemes lehet azért frissíteni az illesztőprogramot is.
  • A fenti DLSS támogatások mellett az Octane Render szoftverrel kapcsolatos hibákat is kijavította a cég
  • Ezen kívül pedig a Lies of P Xbox Store / Game Pass változata is dedikált profilt kapott

A legfrissebb, 537.58-as számot viselő drivert az >alábbi< linkre kattintva töltheted le az Nvidia hivatalos szerveréről.

Íme 5 dolog, amiben még mindig az Nvidia jár az élen – Legyőzhetetlenek?

×