A Ubisoft egy kiváló akcióval próbálja elcsábítani a könnyed száguldás szerelmeseit, akik most több napon át ingyen játszhatnak a The Crew Motorfesttel.

2023.10.10. – A Ubisoft az utóbbi időben a kínosan „edzsi”, magyarán „fiatalos” fura nagybácsija a játékiparnak, ami a – főként a versenyzős – játékait próbálja mindenféle színes-szagos köntösbe ültetni. Ezen a recepten alapult például a Riders Republic, most pedig hasonló sorsra jutott a The Crew-széria is, amely a korábbi realisztikus versenyzésről a Forza Horizon ubisoftosan „edzsi” irányaiba kanyarodott a szeptemberben megjelent Motorfesttel.

Színek azok vannak, játékosok már kevésbé

Legalábbis ezt a következtetést vonhatjuk le abból, hogy a francia játékgyáros hirtelen másodjára is ingyenes időszakkal próbálja berántani a játékosokat. Pedig a The Crew Motorfest még csak szeptemberben, alig pár hete jelent meg, és már akkor is egy több órás próbalehetőséggel nyitott, de úgy tűnik, hogy ez sem volt elegendő, és

október 10-től egészen október 20-ig konzolos és PC-s játékos egyaránt fizetés nélkül fejest ugorhat a kissé erőltetetten fiatalos versenyzésbe.


Ettől persze nem lesz kevésbé izgalmas a játék, sőt! A Motorfest egy kifejezetten jó élmény, igaz, a Forza Horizon nívójáig a kőkemény próbálkozásai ellenére sem képes felérni. Az ingyenességgel azonban talán sikerül bevonzani a könnyed száguldás szerelmeseit.

Hol a trükk?

Nos, a tíznapos próbaidő alatt „mindösszesen” 5 órán keresztül Motorfestezhetünk, amint a visszaszámláló lejár, de folytatnánk a mókát, már fizetnünk kell. Szerencsénkre, a Ubisoftnál erre is gondoltak: az Epig Games Store-ban és a kiadó saját boltjában 20%-kal olcsóbban kaphatjuk meg, míg PlayStationön és Xboxon (Core+Ultimate-tel) 15%-kal lett karcsúbb az árcédulája. (Ha most még nem találod az akciót, akkor érdemes holnap felnézni a kívánt áruházba.)

De van egy másik mód is, amivel közel 15.000 forintot spórolhatunk a Motorfesten. Ahogyan az Assassin’s Creed Mirage, úgy a The Crew legújabb etapja is bekerült a Ubisoft+ játékszolgáltatás kínálatába, amelyért havi 5000 forintot kérnek, cserébe viszont korlátlan hozzáférést kapunk a kiadó összes játékához. Ha a versenyjáték alapárával matekozunk, akkor az több, mint négyhavi önfeledt száguldást jelent, ez idő alatt pedig bőven rá is fogunk unni.

Mindenki döntsön kedvére, ahogyan a leginkább megéri a pénztárcának, de előtte mindenképp érdemes élni az 5 órás próbaidőszak adta lehetőségekkel.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezt a 20 zseniális játékot most teljesen INGYEN kipróbálhatod a Steamen

×