Az Unibet Magyarország egyenesen Londonba kalauzol téged, így élőben nézheted a világ egyik legnagyobb gamer eseményét, AK-val és Surival.

2023.10.10. – Van miért a neten lógni októberben a gamereknek, hiszen az EGX London 2023 rendezvényen ismét egy csomó bejelentés és gameplay videó lesz látható. Aki kíváncsi tehát arra, hogy a gaming világban milyen újdonságok várhatók, az nem hagyhatja ki. Ebben ráadásul segítünk is, hiszen velünk nézheted majd az EGX London 2023 legjobb pillanatait, élőben jelentkezünk be a helyszínről az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

Élő közvetítés a EGX London 2023-ról, a helyszínen AK-val, Surival, Leet Danival és Koboldizsárral az Unibeten.

Mi az az EGX?

Az EGX (korábbi nevén Eurogamer Expo) egy évente megrendezésre kerülő videojáték-szakkiállítás, amit a Gamer Network szervez. Az első rendezvény 2008-ban volt, ám az utóbbi években a COVID megnehezített az élő esemény megrendezését. Most azonban itt az ideje az új eventnek, ezúttal Londonban. Az EGX 2023 alkalmával ki lehet próbálni a legújabb játékokat, megnézhetjük a legújabb hardvereket és betekintést nyerhetünk kedvenc játékaink kulisszái mögé.

Az EGX London 2023 X Unibet közvetítésének menete

Október 11. – 18:00-20:00 – Bejelentkezés

Október 11-től tehát élőben követheted nyomon az esemény legjobb pillanatait, ezúttal egy picit máshogy, mint megszokhattuk az Unibet Visits esetében. Ezúttal Kiss Ádám AK és Suri kerül a kamerák elé, Leet Dani és Koboldizsár pedig többnyire a háttérből segítik a párost. Az Unibet Magyarországon Twitch csatornáján tehát már 11-én bejelentkeznek Londonból.

Október 12. – 13:00-18:00 – Élőben a helyszínről

Október 12-én nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a világ egyik legizgalmasabb gaming eseményét. AK és Suri élőben vetik bele magukat az EGX 2023 sűrűjébe, megmutatva nektek minden fontos újdonságot és élményt. Kipróbálnak minden játékot és lehetőséget, így érdemes lesz követni az adásokat, ha szeretnéd látni, hogyan zajlik egy ilyen esemény. Ezen a napon egyébként 5 óra folyamatos közvetítésre számíthatsz az Unibet Magyarországon Twitch csatornáján.

Október 13. – 16:00-22:00 – London

Ha már az Unibet Visits stábja Londonba látogat, az EGX esemény mellett arra is szánnak időt, hogy picit megmutassák neked a várost. Érdemes figyelni, mert aznap este még egy-két Guiness is lecsúszik majd.

Október 14 – 12:00-14:00 – Összefoglaló

Ha esetleg úgy alakult, hogy az első három napon lemaradtál az eseményekről, a csapat még 14-én is bejelentkezik, hogy összefoglalja az EGX legjobb pillanatait. Itt persze AK, Suri, Leet Dani és Koboldizsár azt is elárulják majd, hogy mit gondolnak London egyik legnagyobb videojáték eseményéről.

Várunk tehát október 11 és 14 között az Unibet Magyarország Twitch csatornáján élőben, egyenesen Londonból!

×