Napokkal a hivatalos bejelentés előtt kiderült, hogy milyen játékokat ad hozzá a magasabb előfizetések katalógusához a PlayStation.

2023.10.09. – Az új címek hivatalosan csak napok múlva derülnek ki, de a Dealans és Billbil-kun nem pihen. A jól bevált szivárogtató megtudta, hogy októberben milyen játékokat vág hozzá a PlayStation a PS Plus Extra és PS Plus Premium előfizetésekhez. A képregényrajongók lesznek a legboldogabbak.

Forrás: WB Games

Gotham Knights

A Warner Bros. Games 2022-es játéka a Batman: Gotham Knights képregénysorozaton alapul, és négy karakter, Nightwing, Batgirl, Robin és Red Hood történetébe merül alá. A szuperhősök ugye Batman halála után igyekeznek fenntartani a rendet Gotham City-ben. Miközben a mentoruk haláláért felelős bűnözők után kutatnak, két ősi szervezet, Court of Owls és a League of Shadows harcába ártják bele magukat. PlayStation előfizetéssel végre Te is beszállhatsz a küzdelembe.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

2021-es interaktív dráma és túlélő horror, amit a Supermassive Games fejlesztett, és a Bandai Namco Entertainment adott ki. Ez a The Dark Pictures Anthology harmadik része, a Man of Medan és a Little Hope után. A játék követi a hagyományokat: öt játszható fő karakterrel és a játékos döntései által befolyásolt, több szálon futó elbeszéléssel rendelkezik. A választásaid megváltoztathatják a cselekmény menetét, és a főszereplők közötti kapcsolatokat. Komoly tétje van, mit csinálsz: némelyik döntés a főszereplők végleges halálához vezethet.

Disco Elysium – The Final Cut

Ez a ZA/UM 2019-es RPG-je. Az Infinity Engine-korszak játékai, különösen a Planescape: Torment ihlették. Egy Robert Kurvitz észt regényíró által vezetett csapat írta és tervezte, benne nagyon jellegzetes olajfestményes művészeti stílussal és a British Sea Power zenéivel. A cselekmény egy kitalált város tengerpartján játszódik. A negyed még mindig lábadozik egy évtizedekkel korábban elszenvedett ostrom után. A karaktered egy amnéziás nyomozó, akit rejtélyes gyilkosság megoldásával bíznak meg. A megoldáshoz fel kell idézned a saját múltad eseményeit, és meg kell ismerned a városra ható jelenlegi erőket. Meg kell egy PS Plus Extra vagy Premium csomag.

Far: Changing Tides

Az Okomotive fejlesztette és a Frontier Foundry adta ki, 2022-ben. Oldalnézetes kalandjáték, amiben egy nagy hajó meg nem nevezett kapitánya vagy, egy poszt-apokaliptikus világ vizein. Nincs harc, csak az irányítás és az életben maradás izgalma, egy csomó környezeti rejtvénnyel, nyersanyaggyűjtéssel, építgetéssel, sok élvezetes problémamegoldással. A járműved a vitorlásból gőzhajóvá, majd akár tengeralattjáróvá is fejleszthető.

Az összes e havi PS Plus Extra és PS Plus Premium játékot leleplező hivatalos bejelentés október 11-én várható.

Addig még itt vannak PlayStation PS Plusra ezek is:

Kiszivárgott: ezeket a játékokat adják hozzá az alap PS Plus csomaghoz

×