Most megtudhatjuk, hogyan festenének a Marvel legnagyobb szuperhősei, ha a Bébi Úrral egy univerzumon osztoznának.

2022. 11. 30. – A Marvel filmes univerzuma a negyedik fázisával elindította a képregények egyik legkultikusabb és legvégtelenebb történetszálát, és belépett a várva várt multiverzumba. Ez tulajdonképpen azt is jelenti, hogy a karaktereknek megszámlálhatatlan permutációja létezhet – és létezik is, amit úgy isten igazán legeslegelőször Loki sorozatában láthattunk.

Aztán befutottak a pókfejek is, illetve még annál is jobban elmerülhettünk a multiverzum adta lehetőségekben a „Mi lenne ha…?” animációs sorozatban, majd az egészet a Doktor Strange folytatással koronázták meg. Itt viszont még nincs vége, hiszen megállás nélkül érkeznek a Marvel-sorozatok – mint most a már említett Loki második évada, illetve hamarosan befut a mozikba a Marvelek is, melyek még tovább mélyítik a multiverzumosdit.

Amíg viszont erre várunk, a rajongók is aktivizálták magukat, és azonnal rástartoltak a végtelen számú valóságokban  rejlő lehetőségekre, melyeknek szó szerint csak a képzelet szabhat határt. Jó példa erre a Sony saját filmvilágát erősítő Spiderverse-sorozat, amiben többek között volt anime Pókember, rajzfilmes malac Pókember, noire Pókember, jövőbeli Pókember, múltbéli Pókember, indiai Pókember, punk Pókember…

Szóval ennyi erővel miért ne lehetnének Bébi szuperhősök is?

Tette fel magának a nagy kérdést a Topher Welsh nevű digitális művész, aki többek között a Studio Capon nevű YouTube-csatornájára feltöltött kult-klasszikus videojátékok VR-átdolgozásairól ismeretes. A művész azonban mostanában komolyabban is rápróbálgatott a mesterséges intelligencia alapú képalkotó programokra, melyekkel már jól tudhatjuk, hogy szinte bármit meg lehet rajzoltatni, amit elképzel az ember.

Így születtek meg az olyan őrült projektek, mint például a

vagy a Harry Potter és a Trónok Harca szereplőit a könyvek leírásai alapján megfestő képgalériák. Szóval nincs olyan ötlet, amit egy AI művészeti program értő kezek alatt ne lenne képes megalkotni, így az egyetlen korlátot jelenleg az emberi fantázia jelenti.

És akkor itt van nekünk Topher Welsh, aki fogta magát, beletanult az egyik ilyen szoftverbe, majd fogta a népszerű szuperhősöket és keresztezte őket a Bébi Úr univerzumával. Nos, a végeredmény magáért beszél, és bár még meglátszanak az AI képalkotás gyermekbetegségei (például kifejezetten gusztustalanok a kéz- és lábfejek), azért kifejezetten jókat lehet mulatni rajtuk.

Baby Vasember

Baby Valkűr

Baby Thanos

Baby Thor

Baby Pókember

Baby Fekete Párduc

Baby Fekete Párduc 2

Baby Hangya

Baby Fekete Özvegy

Baby Fenegyerek

Baby Bucky

Baby Deadpool

Baby Sólyom

Baby Doktor Strange

Baby Gamora

Baby Loki

Baby Sólyomszem

Baby Hulk

Baby Penge

Baby Űrlord

Baby Amazon

Baby Killmonger

Baby Wanda

Baby Amerika Kapitány

Ezt is érdemes elolvasnod:

Batbimbó – Miért raktak MELLBIMBÓKAT Batman jelmezére?

×