Megvan, melyik HÁROM videojáték lesz az Epic Games jövő heti meglepetése. Tengeri multiplayer mellé egy csomagban jár két sci-fi klasszikus.

2023.10.06. – A szokottnál is jobban jársz az Epic Games Store jövő héten induló akciós időszakában, amikor egy kalóz multiplayer mellett az utóbbi pár évtized talán legikonikusabb puzzle sci-fi játékának két részét is díjmentesen bezsebelheted.

Forrás: Toxic Games

Blazing Sails

Ez egy remek, feszes tempójú, nagyon szerethető túlélő PvP. A kalózkodás talán még sosem volt ennyire változatos: nem csak megtervezheted a hajódat és az ágyúkat, hogy aztán tengeri csatákat vívj meg vele, hanem a közelharcra is rengeteg lehetőség kínálkozik. Többféle játékmódot és térképet felfedezhetsz, kapitányként adhatsz parancsot a támadásokra, amelyeknek az élére állva szárazföldön, hajón, vízen győzhetsz az ellenség felett. Co-op multiplayer, szóval nagyon jól együtt kell működnöd a társaiddal (főleg, mikor léket kaptok), hogy megverd más hajók legénységét.

Q.U.B.E. 10th Anniversary & Q.U.B.E. 2 Deluxe Edition

A Q.U.B.E. eredetileg egy a fizika törvényein alapuló kirakós sci-fi videojáték, amit a Toxic Games fejlesztett és az Indie Fund adott ki, óriási sikerrel. A 2011-es kultikus kedvencből készült egy alapoktól újjáépített, vizuálisan modern, játékmenetében újragondolt, káprázatos kiadás, a megjelenése 10. évfordulójára. Az Epic bundle-ként adja ajándékba, mellé csapva a Q.U.B.E. 2 Deluxe Editiont is. Ehhez nem csak az alapjátékot kapod meg, hanem a Season Pass-t is, benne két puzzle csomaggal, a Glove Skinnel és az eredeti soundtrack-kal).

A Blazing Sails új megjelenésként nyitja díjmentesen a pályafutását az Epic Games áruházában, míg a sci-fi klasszikus Q.U.B.E. 10th Anniversary 5520, a Q.U.B.E. 2 Deluxe Edition pedig 10.020 forint helyett lesz ajándék, de csak ebben a bundle-ban. Az akció keretében október 12-e 17 órától egy teljes héten át lehet őket ingyen letölteni és örökre megtartani.

Addig ehhez kíván jó étvágyat az Epic:

INGYENES az őrült étterem-szimulátor, amiben le kell mészárolni a vendégeket

×