Az Epic Games ezúttal egy egészen őrült gyöngyszemet ad ajándékba, amiben a lehető leghalálosabb éttermet kell felfuttatnunk.

2023.10.05. – Itt a csütörtök, vele együtt pedig élesedett a mindig kedves és jófej (kivéve, amikor néhány száz alkalmazottat kell elbocsátani) Epic Games Store legújabb ajándéka, amit akárki-bárki: potyázó és állandó felhasználó teljesen ingyen a játéktárához adhat.

Az így berámolt szajré természetesen örökre a miénk marad, még akkor is, ha sosem fogjuk telepíteni-elindítani. Pedig néhány gyöngyszemért igazán kár, ha senki sem játssza, az Epic ajándékozásaiban is ez az igazán izgalmas, hogy olyan teljes értékű játékokat próbálhatunk ki egyetlen forint elköltése nélkül, ingyen, melyekkel más esetben nem biztos, hogy időt töltöttünk volna.

Október 5-től egészen október 12-ig pontosan egy ilyen kinccsel, a Godlike Burgerrel lehetünk gazdagabbak.

A Godlike Burger tulajdonképpen egy Rick és Morty játéknak is simán beillene a totál abszurd felütése, látványa és játékmenete miatt, amiben egy olyan jövőbeli étkezdét kell menedzselnünk, aminek fő profilja a betérő vendégek alapos megmérgezése. A legjobb viszont az, ha valaki a kaja miatt hal szörnyű – vagy gyors – halált, a lényeg, hogy a titkos összetevő bitang ütős legyen. Persze, ha valaki a panaszkönyvért nyúlna, annak akár a kezét is lecsaphatjuk egy jól irányzott hússzeletelővel.

A Godlike Burger egy végtelenül szórakoztató, de még annál is őrültebb étterem-szimulátor, amiben egyetlen percig sem kell visszafognunk magunkat, ha az egyik vendég már nagyon szúrja a szemünket. Mondjuk akkor sem, ha épp nem. A játékot tehát október 5-től egy teljes héten át ingyen lehet az Epic Games Store-os játéktárunkhoz adni, ahol örökre elérhető marad.

De erről sem érdemes lemaradnod:

Ezzel a 86 fantasztikus játékkal INGYEN, egyetlen forint elköltése nélkül játszhatsz

×