Az IO Interactive 25. évfordulója alkalmából bejelentették egy klasszikus, 2006-os Hitman játék felújítását, ami mobilokra és Switchre is érkezik.

2023.10.05. – Gyanítom, hogy azért vagy itt, mert alapvetően ismered és szereted a Hitman játékokat. Így azt talán nem kell elmesélni, hogy a fejlesztő IO Interactive milyen sok Hitman játékot mutatott be az évek során. Nos, most úgy érezték ideje egy kis nosztalgiának. A 25 éves évforduló alkalmából bejelentették, hogy a 2006-os Hitman játék,

a Blood Money felújított változatot kap, mobilra és Nintendo Switchre.

A Hitman: Blood Money – Reprisal címet viselő lopakodós akciójáték némi remaster változatot kap, de azért minden ízében érezhető lesz a klasszikus megjelenés. Bár az IO Interactive legutóbbi trilógiája sikeres volt, a Blood Money-hoz hasonló korábbi részek még mindig értéket képviselnek a régi rajongók számára. Az akkoriban forradalmian újdonságnak számító Blood Money olyan alapvető funkciókat hozott be, mint az emberi pajzs és a fegyverfejlesztések.

Íme az előzetes:

 

A Reprisal úgy tűnik, hogy megőrzi a jellegzetes stílust, de persze a felújítás némileg segített abban, hogy élvezhetőbb és gördülékenyebb legyen a játékmenet. Ezen kívül persze újítások is érkeztek, amik hasznosak lehetnek. Ilyen a Instinct Mode, ami útmutatást és állandó minimapot biztosít. A játék 12 egyedi pályát tartogat, számtalan lehetőséget biztosítva a célpontok kiiktatására.

A Reprisal idén ősszel jelenik meg mobilra, Androidra és iOS-re is, teljes kontroller-, billentyűzet- és testreszabható érintőképernyő támogatással. Az új változat ezt követően idén télen Nintendo Switch-re is megjelenik. Bár az IO Interactive korábban kijelentette, hogy a 47-es ügynök kalandjai az új trilógia után szünetre mennek, a Reprisal kicsit segíthet pótolni az űrt.

Ez még nem minden

A 25. évfordulós ünneplés nem csak ebből áll. Október 5 és 27 között rengeteg új tartalom érkezik a Hitman: World of Assassinationbe. Új küldetések, kihívások, felszerelések, sőt Twitch Drop is várható.

Az elmúlt 25 évben egyébként az IO Interactive egy rakás Hitman játékot adott ki. A teljesség igénye nélkül íme néhány:

  • Hitman: Codename 47 – 2000
  • Hitman: Silent Assassin – 2002
  • Hitman: Contracts – 2004
  • Hitman: Blood Money – 2006
  • Hitman: Absolution – 2012
  • Hitman: Go – 2014
  • Hitman: Sniper – 2015
  • Hitman – 2016
  • Hitman II – 2018
  • Hitman III – 2021

Ezt láttad már?

10 iszonyatosan hülye internetes kihívás, amivel nagy bajba kerülhetsz

×