A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy 6 játék október 15. után kikerül az Xbox Game Pass szolgáltatásból. Most érdemes játszani velük.

2023.10.03. – Bármilyen sok előnye is van az Xbox Game Pass szolgáltatásnak, sajnos el kell fogadnunk, hogy vannak olyan címek, akik idővel távoznak a kínálatból. Annak ellenére, hogy a Microsoft minden hónapban friss címekkel lep meg minket, egyes darabok ideje szép lassan lejár. Most kiderült, hogy októberben ismét távoznak játékok, ez a 6 legalábbis biztosan.

Nemrég az Xbox Game Pass Leaving Soon szekcióban 6 olyan játékot erősítettek meg, amelyek nagy valószínűséggel október 15-én kerülnek ki. Általában a Leaving Soon szekciójába kerülő játékokat vagy 15-én veszik ki a kínálatból, vagy a hónap utolsó napján. Sőt, arra is volt már példa, hogy még később távoznak.

Az említett 6 között például ott van a Shenzhen I/O, ami még szeptemberben került be a hamarosan távozó Xbox Game Pass játékok közé. Sokan arra számítottak, hogy a játék szeptember 30-án ki is kerül a Game Passból, de még mindig elérhető. Most úgy néz ki, inkább október 15-én távozik, öt másik játékkal együtt.

Az Xbox Game Passból távozó játékok 2023 októberében:

  • Eville
  • Overwhelm
  • Shenzhen I/O
  • The Legend of Tianding
  • Trek to Yomi
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion

Jó hír közben ilyenkor, hogy az Xbox Game Passból hamarosan távozó játékokat 20%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. Így ha valami tényleg megtetszik, akkor olcsóbban lehet megtartani. Jó hír továbbá, hogy nincsenek egyelőre olyan játékok a listán, amik miatt nagyon sírni kéne. A felsorolt címek ráadásul hamar végigjátszhatók, szóval 15-ig bőven lesz idő játszani velük. A Turnip Boy Commits Tax Evasion például néhány óra alatt kijátszható.

Érdemes kiemelni, hogy ezek a játékok elég vegyes kritikát kaptak korábban, szóval ha nincs sok időd, talán nem is baj, ha kihagyod őket. Az egyetlen kivétel ez alól a The Legend of Tianding, ami 2021-ben nagyon szép véleményeket kapott. Reméljük, hogy októberben csak ez a 6 játék távozik. Melyik fog hiányozni?

Ezt láttad már?

Twitch szeptember: Berobbant a Kókuszcsoport, tovább csökkent a TheVR nézettsége

×