Ha véletlenül épp a Pókember miatt gondolkozol egy PlayStation 5 beújításán, akkor most van egy őrült jó hírem!

2023.10.03. – Ha éppen mostanság gondolkodtál el egy PlayStation 5 vásárlásán, akkor van most számodra egy tuti tippem!

Hamarosan megjelenik a PS5 legelső igazán ütős, system sellernek is nevezett exkluzív játéka, a Spider-Man 2, amit még egy jó ideig egészen biztos, hogy sehol máshol nem lehet majd elérni. Ennek örömére a Sony korábban már előrukkolt egy speckó, pókemeresen vörösesre mázolt PlayStationnel, ami mellé egy egyedi kontrollert is csomagoltak. Mivel a borítást és a DualSense kontrollert külön-külön is meg lehet venni, azok a Pókember-rajongók sem maradtak ki a buliból, akiknek a polcán egy ideje már ott csücsül a szeretett játékgép.

Most azonban egy újabb, de ennél azért olcsóbb PlayStation 5 pakkal rukkolt elő a Sony, ami kifejezetten azokhoz szól, akik épp most szereznék be a masinát.

A csomagban egy teljesen alap (lemezmeghajtós) PlayStation 5 konzol lapul, nincsen benne egyetlen vörös árnyalat sem, csak fehér. Viszont, a limitált kiadáshoz hasonlóan e mellé is becsomagolják a Spider-Man 2 egy kópiáját, így voltaképp két legyet üthetünk egy csapásra. Az újabb kiszerelés a játékkal egy időben, október 20-án kerül a boltok polcaira. Az áráról egyelőre nem sokat tudni, de elég valószínű, hogy 220-250.000 forint között fogjuk tudni hazavinni.

Ha azonban a Pókember folytatása miatt neveznél be a PS5-re, akkor ez lesz a te csomagod!

Azt is tudjuk már, hogy a Spider-Man 2 ha törik, ha szakad, de gyönyörű lesz PlayStation 5-ön:

3 grafikai módban játszhatjuk a Spider-Man 2-t, de mindegyikben őrülten fog kinézni

×