A fejlesztők ismét betáraztak a Call of Duty csomagokból. Aggodalomra semmi ok, a Warzone mellett majd Modern Warfare III-ban is használhatjuk a skineket.

2023.10.03. – Jól tudjuk, hogy a Call of Duty: Warzone és MW II fejlesztői erősen ráfeküdtek a kollaborációkra is. A tavaly kiszivárgott dokumentumoknak köszönhetően világossá vált, hogy szezononként legalább 2-3 ilyen csomaggal kalkulálnak. A negyedik szezon végén igazán nagyot szólt a The Boys együttműködés, míg a Season 5 első fele a Hip Hop zenészeket ünnepelte. Snoop Dogg a korábbi címekben is feltűnt, így nem okozhatott túl nagy meglepetést, hogy ezúttal is megvásárolhatjuk a játék in-game shopjában. Aztán persze a Nicki Minaj, Lara Croft és 21 Savage skinekre sem kellett olyan sokat várni.

21 Savage - Warzone

A fejlesztők már a Season 6 startja előtt néhány nappal leleplezték, hogy nagyjából milyen felhozatalra számíthatunk. Talán az utóbbi szezonok legkeményebb skindömpingje előtt állunk. Az első csomagok már meg is jelentek a Store felületén, ám az igazi nagy durranásokra októberben számíthatunk csak. Nem titok, hogy a kollaborációk apropóját a Halloween adja, így ennek megfelelő tematikával felvértezett csomagokat érdemes várni. Lesznek házon belüli együttműködések, de igazán minőségi és ikonikus franchise-ok is megfordulnak majd a Warzone és Modern Warfare II Store felületén.

Ezekre a Warzone és MW II csomagokra érdemes várnunk

listát a ezúttal a Call of Duty hivatalos csatornáinak köszönhetjük, így gyakorlatilag kétség sem fér ahhoz, hogy a dátumok stimmelnek. A fejlesztők persze bármikor módosíthatnak a felálláson, ám ez az elmúlt időszakban sosem történt meg. Az alábbi csomagokra várhatunk még:

  • Hellsing – Október 3.
  • DOOM – Október 9.
  • Lilith – Október 15.
  • Skeletor – Október 17.
  • Paranormal Investigator – Október 19.
  • Pumpkin Patch – Október 20.
  • Ash Williams – Október 23.
  • Inarius – Október 26.
  • Bloodless Zombie – Október 29.
  • Grim Tidings – Október 29.

Mostanában a Call of Duty fejlesztői jobban odafigyelnek arra, hogy csak maximum másfél hét felhozatalát lehessen előre tudni. Az elmúlt hetekben azonban nem sikerült megfelelően „titkosítani” a kiadások dátumát. Nagy eséllyel ezért is döntöttek amellett, hogy ők maguk árulják el. A frissen kiadott skineket is használhatjuk majd Modern Warfare III-ban, a fejlesztők ezt ismételten megerősítették már szeptember elején is. Meglepetéscsomagokra is számíthatunk majd, ahogy bizony nagy eséllyel a Reloaded frissítés is bővíti majd a fenti listát.

MINDENT a pénteken kezdődő Call of Duty: Modern Warfare III bétáról

×