Az elmúlt évek során több, jogosulatlan előnyt adó Warzone skin is érkezett a játékba. Ezúttal az egyik Battle Pass tárgy kaphat nerfet.

2023.10.02. – Annak ellenére, hogy napokon belül elstartol a Modern Warfare III életciklusa, nem pihennek a fejlesztők. Múlt héten élesedett a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II utolsó közös szezonja, egészen pontosan a hatodik. Az újdonságok listája nem túl kiemelkedő, egyértelműen az ünnepi időszakra készülnek a programozók. A Halloween tematikájú event október közepén veszi majd kezdetét, rögtön a béta lezárása után. A Battle Pass skineken azonban már most tetten érhető a vicces és ijesztő atmoszféra, mely nem várt előnyökkel is járhat.

Warzone Gaia

Warzone Gaia

Manapság a legtöbb multiplayer cím ingyenes, így a kozmetikai tárgyak adják a bevétel jelentős részét. Törekedniük kell, hogy ezek a skinek semmilyen játékbeli előnyhöz ne juttathassák a potenciális vevőket. Ha mégis így történne, akkor azokra a „Pay-2-Win” jelzőt süti rá a közösség. Véletlenül minden játékban előfordulhat ilyen. Fortnite-ban a pályába túlságosan beleolvadó skinek okoztak felháborodást, de a Warzone sem volt mentes ezektől. Szintén hasonló okok miatt utálták sokan az eredeti Roze skint, de a DMZ-ben extra tulajdonságokat adó csomagokat sem szeretik túl sokan.

Ezúttal a Gaia Warzone skin kaphat egy kis nerfet

Posts from the codwarzone
community on Reddit

Sokan azt hitték, hogy a BlackCell V4L3RIA skinje okozhat majd problémákat, ám úgy tűnik, hogy a valóság teljesen mást mutat. A játékosok az elmúlt néhány napban a Battle Pass Gaia skinjére orroltak meg. A skin színezete és kialakítása miatt gyakorlatilag észrevehetetlen sötét környezetben vagy bokrok közelében.

A legtöbb játékos azzal is megelégedne, ha Ranked módból tiltanák ki a skint, hiszen ott minden egyes halál és meg nem ölt ellenfél értékes pontvesztéssel járhat. A dolog érdekessége, hogy Gaia BlackCell változata pedig éppen ennek szöges ellentéte, a fényeffekteknek köszönhetően gyakorlatilag Pay-2-Lose kategóriába esik. Remélhetőleg az elkövetkezendő időszakban is figyeli a Warzone fejlesztőcsapata a visszajelzéseket és megfelelően egyensúlyozzák a skineket. A jogosulatlan előnynek nincs helye a játékban, ahogy bizony a hátráltatásnak sincs.

Érkeznek az első hivatalos képek az új Warzone pályáról – Verdansk 2.0?

×