Minden magyar büszke lehet, miután torzsi elnyerte élete első HLTV MVP díját. A magyar játékos a MOUZ színeiben játszik 2022 óta.

2023.10.02. – Hatalmas sikert könyvelhetett el magának az ismert magyar Counter-Strike játékos, miután az ESL Pro League Season 18 során különleges eredményt ért el. A HLTV és az 1xBet a szezon során őt nevezte meg a legértékesebb játékosnak. Ádám torzsi⁠ Torzsás azután kapta meg az MVP díjat,

miután a MOUZ 3-0-ra verte a Natus Vincere csapatát a nagydöntőben.

Torzsi kiváló játéka a MOUZ színeiben, különösen a nagydöntőben nyújtott teljesítménye kivételesen erős volt – írja a HLTV. A magyar AWP mester volt csapata legjobbra értékelt játékosa, hiszen ő volt a kulcsszereplő a NAVI elleni döntőben, ahol 1,29-es ratinggel vezette a szervert.

Torzsi MVP

Ez egyébként torzsi első MVP díja és egyben az utolsó is. Mármint ez nem jelenti azt, hogy ne szerezhetne hasonló díjat, azonban ez az utolsó HLTV MVP díj, amit a CS:GO esportben osztanak ki. Az IEM Sydney-ben már Counter-Strike 2 veszi át a főszerepet, szóval ez a korszak is lezárult. Ott már CS2 MVP díjakat osztanak majd.

Torzsi egyébként 2022 január óta játszik a MOUZ színeiben, és minden alkalommal kimagasló eredményeket ért el a CS:GO esportban. 2023 elején ráadásul ő lett az ÉV Esportólója is.

Torzsi igazán sikeres évet tudhat maga mögött. 2021 májusának végén távozott a Budapest Five csapatából, hogy a MOUZ NXT kötelékében folytathassa pályafutását. Az eredmények magukért beszéltek, olyannyira, hogy 2022 elején a vezetőség úgy döntött, ideje a nagycsapatos bemutatkozásnak. Az Major kvalifikáció – RMR akadályait is sikeresen vette csapatával, így hosszú évek után ismét hazai játékosnak szurkolhattunk CS:GO Majorön. Nagy meglepetést okozva egészen az elődöntőig meneteltek, így minden idők legjobb magyar CS:GO-eredményét is a neve mellett tudhatja.

„Nem szeretnék klisés lenni, csak szeretném megköszönni a családomnak a sok támogatást, úgy, ahogy a csapattársaimnak és az edzőimnek is” – nyilatkozta torzsi az Év esportolója díjátadón. A NAVI elleni hatalmas siker és az MVP díj csupán hab a tortán. Ezúton is gratulálunk!!!

Ezt láttad?

Nincs több Pokémon – haszonlesők fosztották ki a boltokat

 

×