A rajongók szerint nem is volt kérdéses.

Új helyszínen, a budapesti Operaházban rendezték meg hétfő este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála díjátadót. Elsőre azt hihetnénk, hogy gamer érintettség nincs is a dologban, ám nem is tévedhetnénk nagyobbat. A Gálán tizenegy kategóriában díjazzák a 2022-es év legkiválóbb sportteljesítményeit. Az Év E-sportolója díj három jelöltje Torzsás „torzsi” Ádám, Birgány „Raisy” Adrián és Tóth Dávid volt.

Raisy manapság a Quake Champions világában dominál, torzsi a MOUZ csapat tagjaként CS:GO meccseken villoghat, míg Tóth Dávid többszörös Sim Liga-bajnokként képviseli hazánkat az élmezőnyben. Nem volt könnyű a szakmai zsűri döntése, ám végül a MOUZ játékosa mellett tették le a voksaikat.

Torzsás Ádám az Év E-sportolója!

Torzsi igazán sikeres évet tudhat maga mögött. 2021 májusának végén távozott a Budapest Five csapatából, hogy a MOUZ NXT kötelékében folytathassa pályafutását. Az eredmények magukért beszéltek, olyannyira, hogy 2022 elején a vezetőség úgy döntött, ideje a nagycsapatos bemutatkozásnak. Az Major kvalifikáció – RMR akadályait is sikeresen vette csapatával, így hosszú évek után ismét hazai játékosnak szurkolhattunk CS:GO Majorön. Nagy meglepetést okozva egészen az elődöntőig meneteltek, így minden idők legjobb magyar CS:GO-eredményét is a neve mellett tudhatja.

„Nem szeretnék klisés lenni, csak szeretném megköszönni a családomnak a sok támogatást, úgy, ahogy a csapattársaimnak és az edzőimnek is” – nyilatkozta a színpadon a díjazott.

Borító és forrás: Nemzetiesport.hu 

“Tudom, hogy jól fogok játszani!” – Torzsi interjú a CS:GO Major előtt

×