Kodiak segítségével kaptunk választ rengeteg kérdésünkre.

Torzsi 2021 májusának végén távozott a Budapest Five csapatából, hogy a MOUZ NXT kötelékében folytathassa pályafutását. Az eredmények magukért beszéltek, olyannyira, hogy 2022 elején a vezetőség úgy döntött, ideje a nagycsapatos bemutatkozásnak. Sajnos a májusi Major kijutás akkor még nem jött össze, ám a brazil Major kvalifikációja előtt már erősen előttünk lebeghetett, hogy 2019 után ismét magyar játékos matricáját vásárolhatjuk meg.

Az RMR kvalifikáción két hazai  játékosnak szurkolhattunk. A MOUZ kötelékében Torzsit, míg a Sangal ötösében Koryt találhatjuk meg. A sors fura fintora, hogy mindkét csapat 2-2 mérleggel állt az utolsó napon, így az egykori csapattársaknak egymás ellen kellett megmérkőzniük délután az utolsó slotok egyikéért. A magyar rajongók így keserédes szájízzel élvezhették a mecset. Biztosra vehették, hogy legalább egy játékos képviseli Magyarországot a Majorön, ám az álom, a dupla részvétel így már nem volt opció. A meccset végül a MOUZ nyerte, hétvégén pedig már meg is érkeztek a torzsi matricák a játékba. 

Kodiak alaposan kifaggatta a Major előtt torzsit!

 

A több mint egy órás interjú alatt sok kérdésre választ kaphattunk. A felkészülésről is rengeteg érdekes részletet tudhatunk meg, melyekre nem is biztos, hogy sokan gondolnának. Remek példa a lehet ezekre az apróságokra, hogy már például a jelenlegi gyakorlások 2-3 órával későbbi időpontja is felkészíti a játékosokat az időeltolódásra a konkrét kiutazás előtt. Torzsi elmondta, hogy magabiztosan vág neki a Majornek, a gyakorlások nagyon biztatóak akár egyéni, akár csapat szinten. 

Kodiak szinte minden fontos témakört érintett, a pályafutás kezdetétől, a külföldi tapasztalatokon át egészen az anyagi részletekig. Azt is megtudhattuk hogyan telik torzsi egy átlagos napja, melyre szintén rengetegen kíváncsiak voltak. Tanulságos interjú lehet mindenki számára, legyen szó átlagos nézőről vagy feltörekvő CS:GO játékosokról. 

Október 31-én kezdetét veszi tehát a CS:GO világ legnagyobb eseménye Brazíliában, ahol 3 év kihagyás után ismét szurkolhatunk hazai játékosnak. Külön öröm, hogy a MOUZ és az Outsiders meccse nyitja a rangos eseményt, magyar idő szerint 15:00-től indul majd a móka. 

Sok sikert kívánunk torzsinak! Irány is venni néhány matricát:

Ismét örülhet a hazai közösség – Megérkeztek a torzsi CS:GO stickerek

×