Szombat hajnalban élesedett a legutóbbi frissítés.

Október végén kezdetét veszi az idei második CS:GO Major. A helyszín ezúttal Brazília, mely már tervben volt korábban is, ám a COVID-19 járvány közbeszólt. Természetesen ezúttal sem maradunk matricák és egyéb jóságok nélkül, így az elmúlt napokban a Valve már bizony kezdte előkészíteni az újdonságok érkezését.

GabeFollower, a Source 2 és CS:GO leakek nagy királya október 19-én, az éjjeli órákban észrevette, hogy a Valve FPS lövöldéjéhez köthető tartalmakkal bővült a SteamDB weboldala. Ezek általában Pass belépőket vagy épp a fentebb említett matricákat tartalmazhatják. Így szinte biztosra vehető volt, hogy 24-72 órán belül beesik egy frissítés a játékhoz. Péntek este / szombat hajnalban végül a Valve megnyomta a bizonyos piros gombot.

Különösen kellemes hír ez a hazai CS:GO rajongóknak, hiszen ismét megvásárolhatjuk magyar játékos matricáját!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Torzsi és a MOUZ csapata sikeresen vette az RMR kvalifikációkat. 3-2-es eredményük egyet jelentett a Major részvétellel. Legutoljára 2019 februárjában történt hasonló, ekkor DeadFox és a HellRaisers csapata bizonyíthatott a Katowice 2019 eseményen.

A matricákat tartalmazó kapszulák ezúttal is a megszokott 0.99 € árcédulát kapták. A Stickerekkel együtt a Pick’Em is megérkezett a játék menüjébe, így lassan megteheti mindenki az első szakasz tippjeit. Ha spórolni szeretnénk, akkor a Major végét/utáni időszakot érdemes kinéznünk, hiszen általában a Valve combos kedvezményt ad mindenre. Az Intel Extreme Masters Rio Major 2022 október 31-én veszi kezdetét, majd egészen november 13-áig élvezhetjük az izgalmas meccseket, kisebb-nagyobb megszakításokkal.

×