A Modern Warfare III már kopogtat az ajtókon. Remek kérdés volt, hogy mit kezd a Call of Duty csapata az üresjárattal, mely a két szezon között tátongott.

2023.10.01. – Még csak pár napja érkezett meg a Call of Duty legutóbbi szezonja, mégis rengeteg a kérdés. A Season 6 még meg sem mutatta igazi erejét, nem titok, hogy a fejlesztők már a Halloween időszakát készítik elő. Erre azonban október közepéig várnunk kell, addig néhány új funkcióval és pár új fegyverrel bővül „csak” a repertoár. A metába máris beleszóltak az újoncok, ahogy a nerfek és buffok sem kímélték a közösséget. Örömteli azonban, hogy a Modern Warfare III béta tesztje is készen áll a rajtra.

A csütörtöki Call of Duty: Next eseményen mindent megtudhatunk majd az újoncokról, ám ez sovány vigasz a jelenlegi Battle Pass tulajdonosoknak. Nem igazán volt egyértelmű, hogy pontosan meddig is tart majd az utolsó közös Warzone és MW II belépő. Azt azért borítékolni lehetett, hogy valamikor decemberben startol csak el a MW III első szezonja. Igen ám, de mi lesz azokkal, akik már az új játékkal játszanának, de szeretnék közben húzni a Battle Pass szintet is? Szerencsére a fejlesztők a hétvégén erre is választ adtak.

Ez lesz a Call of Duty Battle Pass sorsa

A fejlesztők az alábbi kijelentéseket tették:

  • A COD Season 6 belépője egészen a Season 01 kezdetéig aktív marad, nem lesz üresjárat
  • A Modern Warfare III november 10-ei rajtja után a MW III játékosok XP-jét beleszámítják majd a Season 6 belépőbe

Egyértelmű tehát, hogy akkor sem lesz senki hátrányban, ha Warzone és Modern Warfare II helyett inkább a friss és ropogós címmel játszana majd. Maradtak még nyitott kérdések, de a legfontosabb válaszok megérkeztek. Az elkövetkezendő hetekben részletesebb tájékoztatást kapnak majd a COD rajongók, érdemes figyelni az oldal hasábjait.

Elképesztően erős lett ez a Warzone shotgun – 3 Plate-re is egy kattintás?!

×