A Warzone új szezonjai mindig tartogatnak meglepetéseket. A tegnap esti nerfek és buffok után egy fegyver azonban kimagaslik.

2023.09.28. – Tegnap este megérkezett a Call of Duty legújabb frissítése. A Season 6 a Warzone és a Modern Warfare II játékmódok utolsó közös szezonja lehet. Ezt követően már a Modern Warfare III veszi át a főszerepet, decemberben már integrálódik is a BR módba. A fejlesztők éppen ennek előkészítésén dolgoznak a napokban. Nem csak a háttérben, de a Warzone-ban is. Egy-két hónapja megállíthatatlanul nerfelik, buffolják a fegyvereket, hogy egészséges egyensúlyt lehessen kialakítani az elkövetkezendő időszakban.

Warzone nerfek és buffok

Warzone nerfek és buffok

A Season 5 eleji és Season 5 végi változásokat még érdemben le sem tudta reagálni a közösség, máris nerfek és buffok érkeztek. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők több hónapnyi lemaradást akarnak behozni ilyen téren, melynek a következményeit a játékosok szenvedhetik meg. Több, az elmúlt 2-4 hétben ajánlott fegyver akár használhatatlanná válhat, míg a lista aljáról ismét kitörhet néhány SMG, AR, netán BR. Szerencsére WarzoneLoadout ezúttal is a segítségünkre sietett, így a fenti képen pillanatok alatt átláthatjuk, hogy mely játékszereket érintették a változások. Zölddel az erősítéseket, míg pirossal a gyengítéseket olvashatjuk majd le.

Az egyik Warzone Shotgun azonban elképesztő erőre tett szert

A játékosok hamar észrevették, hogy a Lockwood 300 ijesztően erősre sikerült a frissítések után. Már a nyers számok is biztató képet mutattak, ám a éles bevetés minden várakozást felülmúlt. Nem titok, hogy a játék legerősebb közelharci fegyveréről beszélhetünk, mely megfelelő távolságból akár EGYETLEN lövéssel is leterít egy 3 plate-es ellenfelet is. 

A fenti képen WarzoneLoadout kiegészítőket is ajánl a fegyver mellé. Az attachmentek alatt a Weapon Tuning értékeket is érdemes lehet lemásolni, hogy garantált legyen a pusztítás. A közösség úgy gondolja, hogy napokon belül nerfelhetik is a fegyvert a Call of Duty fejlesztői, így érdemes lehet minél hamarabb kipróbálni.

A Dűne második része a Call of Duty-ból sem marad ki, jön a kollab

×