Úgy tűnik, hogy a Samsung szakítana az elmúlt pár év hagyományával. Sokan az iPhone szériát okolják, ám valójában nem ez az ok.

2023.09.28. – Az Apple az iPhone 15 szériát szeptember 12-én jelentette be. Tíz nappal később, szeptember 22-én pedig el is indult a forgalmazás. Hazánkban is ekkor startolt az új generáció, szerencsére már egy ideje nem kell extra heteket várni a hazai iPhone rajongóknak. Nem titok, hogy a Samsung is javában készíti elő a terepet a soron következő Galaxy telefonoknak. Az új készülékek február környékén szoktak bemutatkozni, ám könnyen lehet, hogy a Samsung változtat kicsit az idei ütemterven.

Samsung telefonok

Samsung telefonok

A legfrissebb információk szerint már január közepén, egészen pontosan 18-án érkezhetnek a Samsung Galaxy S24 telefonok. Nem tudni, hogy mi a sietség oka, könnyen lehet, hogy erre is megkapjuk a választ az elkövetkezendő időszakban. Sokan azonban azt is elfelejtik, hogy valójában csak a COVID alatt állt át februárra az óriáscég. A Galaxy S21 január 15-én, míg a Galaxy S20 január 10-én debütált, könnyen lehet, hogy a gyártó nemes egyszerűséggel csak visszatérne a régi, megszokott hónapjához.

Mit tartogathat a Galaxy S24 széria?

Ahogy az iPhone telefonok esetében, úgy a Galaxy szériánál sem vagyunk híján a szivárgásoknak. Az elmúlt hónapban szinte mindent meg is tudhattunk az újdonságokról, nagy meglepetés lenne, ha más specifikációkkal érkeznének a telefonok. A Samsungnak jóval a kiadás előtt véglegesítenie kell a külső és belső felépítést, ezért lehet már hónapokkal előre tudni az információkat. Nézzük is, hogy mit tartogat az S24 széria.

Samsung Galaxy S24 - Koncepció

Samsung Galaxy S24 – Koncepció

A telefonok lelkét nagy eséllyel a Snapdragon 8 Gen 3 adja, ám időnként felmerül, hogy néhány régió Exynos chippel kaphatja meg a telefonokat. A Galaxy S24 Ultra 6.8″ inches, 144 Hz-es AMOLED LTPO panelt kap, a kimaxolt változat 16 GB memóriával és 2 TB tárhellyel operálhat majd. A 200 megapixeles érzékelő továbbfejlesztett változata is ekkor debütálhat az Ultra készülékben. A „sima” 24 és az 24+ sem szégyenkezhet, a 120 Hz-es OLED kijelző és a 12 GB memória itt is adott, ahogy a OneUI 6 és Android 14 támogatás sem maradhat ki. Egyedül a kamerában lehet némi elmaradás az Ultra változathoz képest.

Forrás: PCFórum

Szívás, de lehet mégsem lesz olcsóbb, megfizethető Apple Vision Pro

×