Ha nem bírsz már várni a Shrek 5. megjelenéséig, most lehetőséged adódik megélni azt. Kiadó ugyanis a legendás ógre viskója és mocsara.

2023.09.27. – „Some-BODY once told me…” Azt hiszem nem kell sok embernek magyarázni, hogy miért ez az első gondolatom, amikor előkerül Shrek neve. A Smash Mouth nagysikerű dala minden Shrek-rajongónak az agyába égett az első film óta. Valószínűleg ezért is olyan szomorú, hogy a banda énekese, Steve Harwell pont néhány hete hunyt el, szeptember 4-én.

Viszont most van, aminek örülhetnek is a fanok, ugyanis akár Shrek mocsarában is „őszelhetnek” az igazán nagy rajongók. Lehetőség adódik ugyanis arra, hogy Airbnb-n lefoglaljuk magunknak az ógre viskóját, na meg a hozzá tartozó mocsaras, lápos területet.

Ám minden jóban van valami rossz, ugyanis ez csak és kizárólag egyszeri lehetőség. Az „akció” október 13-án kezdődik, ettől fogva lehet megpróbálni lefoglalni a viskót két éjszakára, három fő részére. A mocsár október 27. és 29. között lesz kiadó, így még a dátumot sem lehet szabadon megválasztani.

 

Mindent egy jó célért

Ahogy azt sejteni lehetett, ez a lehetőség egy jótékonysági akció része. A HopScotch Childern’s Charity nevű szervezetet lehet támogatni azzal, ha valaki pár napra elvonul Shrek mocsarába.

Maga a hely egyébként Skóciában található, így a szerencsés bérlők egy csodás skót erdőben tölthetnek el két éjszakát a film legendás díszletei között. Ahhoz képest, hogy a Shrek egy animációs film, a mocsár valóságos mása lenyűgözően pontos lett. Szamár nélkül nem biztos, hogy olyan hatást kelt majd a mocsár, mint a filmben, de ez lehet nem is akkora baj. Elvégre ha már valaki pihenni megy, nem baj, ha valaki nem dumálja végig azt a pár napot.

shrek

A Shrek filmsorozat egyébként már több mint 20 éves. Ráadásul az utolsó olyan egészestés animáció, aminek főszereplője maga az ógre volt, 10 évvel ezelőtt került a mozikba. A DreamWorks persze ettől még nem szeretné elásni a projektet, tavaly például megjelent a legújabb spinoff-alkotás, a Csizmás, A Kandúr második része. Jó hír, hogy tavasszal arról beszélt a DreamWorks vezetője, hogy el szeretnék készíteni a Shrek 5-öt, méghozzá az eredeti angol hangokkal, Mike Myersszel, Cameron Diazzal és Eddie Murphyvel. Reméljük tényleg összejön!

Ezt olvastad már?

240 Hz vagy inkább 4K? – Ezek most a legjobb gamer monitorok

×