A Fűrész X-nek köszönhetően a Lionsgate és a Twisted Pictures egy halom menő Xbox eszközt és kiegészítőt kínál a kirakósmestereknek.

2023.09.26. – Ugyan még időről időre jelennek meg olyan játékok, amik támogatják a régebbi konzolgenerációt, a helyzet az, hogy az aktuális, „újgeneráció” is már túl van a ciklusa felén. Az Xbox Series és a PlayStation 5 már jó pár éve velünk van, s ha tartják magukat a fejlesztők a korábbi 6-8 éves időszakokhoz, bizony most járunk kb. félúton.

Ennek ellenére még mindig vannak olyan háztartások, ahol nem csücsül új masina a televízió mellett, egyébként abszolút jogosan. A gaming ha tetszik, ha nem, luxusnak számít, s sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a „kényelmet”.

Ha az anyagiak határozzák meg a platformválasztást, akkor bizony a Microsoft igencsak riválisa előtt jár, ugyanis a Game Pass felér egy komplett videojáték-könyvtárral. Az Xbox, illetve PC tulajok akár a legújabb címekkel is játszhatnak havi pár ezer forintért. Egy teljes évre olyan, mintha vettek volna maguknak egy új tripla-A játékot. Annyi különbséggel, hogy így több százat kapnak kézhez.

„Játsszunk egy játékot!”

Ha tehát abszolút kezdő lennél a konzolok világában, az Xbox Series kiváló választás lehet, hacsak nem a PS-exkluzív címek vonzanak. S most a Microsoft gépét akár otthon, a székünkben hátradőlve is megszerezhetjük magunknak, hála az új Fűrész filmnek.

Hamarosan megjelenik a Saw X, vagyis a tizedik Fűrész mozi. Ennek apropójából a Twitchen tart egy nyereményjátékot az Xbox. Nem kell mást tenni, mint felmenni az Xbox hivatalos Twitch csatornájára és becsatlakozni a streambe szeptember 27-én 20 órakor.

xbox

A műsor egyébként igencsak speciális lesz, a Fűrész-filmekhez hasonlóan a nézőknek együtt kell megoldaniuk különféle interaktív feladatokat. Valószínűleg majd szavazni kell különféle lépésekre, s amire a nézők többsége voksol, az fog megtörténni a műsorban. Persze ez csak egy tipp, ám többnyire így szoktak zajlani ezek az interaktív streamek.

A Lionsgate és a Twisted Pictures a már korábban említett új Xbox Series S 1TB-ot fogja kiszórni a nézők között, de gazdára talál majd pár fűrészes báb, illetve pár Ultimate Game Pass előfizetés is. Kár lenne kihagyni!

Ezt olvastad már?

Magyarként neked kell a legtöbbet melózni egy iPhone 15-ért Európában

×