Hála a Bandai Namconak, most egy nagysikerű interaktív horrorjátékot szerezhet meg magának ingyen mindenki, aki hajlandó párat kattintatni.

2023.09.26. – A videojátékok amellett, hogy jó esetben kiváló szórakozást nyújtanak (nem Te, Callisto Protocol…), sajnos manapság már elég borsos áron mérik őket. Egy-egy tripa-A cím akár 35-40 ezer forintba is kerülhet, ami azért már jócskán messze van attól a 18-20 ezertől, amennyi a 2000-es évek elején volt. Természetesen a minőségük is változott, sőt a forint sem ér már annyit, mint akkoriban, de azért érezhető egy kellemetlen, növekvő tendencia.

Persze, ha számba vesszük azt, hogy mit tudnak kínálni ezek a videojátékok, azért már máshogy is láthatjuk a helyzetet. Ott van példának okáért a Baldur’s Gate 3, ami az idei év egyik legsikeresebb játéka. Szinte végeláthatatlan mennyiségű tartalom van benne, legalább ennyiszer újrajátszható és egy kampány körülbelül 100 órás is lehet. Ezt figyelembe véve, az a 35-40 ezer forint, amit kiadunk érte, annyira nem is vészes. Egy mozi sem jön már ki sajnos 5 ezer forint alatt.

Ezért is olyan nagy dolog, hogy ha egy kiadó ingyen kínál játékot, pláne, ha újat.

Most ezt teszi a Bandai, nekünk pedig négy napunk van rárepülni a kínálatra!

Nincs mese, regisztrálunk

A Bandai Namco hivatalos európai weboldalán megjelent egy akció, ami egy nagy sikerű, kiváló horrorjátékot kínál ingyen a játékosoknak. Ezért nem kell mást tenni, mint regisztrálni a weboldalra és készíteni egy Bandai ID-t.

 

A szóban forgó játék a Manof Medan a Dark Pictures-sorozatból. Az interaktív horror egy történetet mesél el, aminek során a döntéseink befolyásolják az előrehaladásunk. Nincs minden megírva előre, a sztorink jól és nagyon rosszul is végződhet. Ha szeretted az Until Dawnt, ez a játék kötelező!

A lehetőség egyetlen szépséghibája, hogy sajnos nem lehet konzolokra kérni a címet. A Bandai Namco oldalán regisztráció után csak a PC-s verzió jelölhető ki. Ám azt legalább készségesen kiosztják mindenkinek, aki regisztrál.

bandai

Az akció csupán csak pár napig érvényes, egészen pontosan szeptember 26-tól egészen 30-ig. Nem érdemes tehát lacafacázni, amúgy is pár kattintás csak a folyamat. Utána pedig hátra lehet dőlni és élvezni a rettegést!

Ezt olvastad már?

Hova lett a DLC?! Perelnek a gamerek a Star Wars port miatt

×