Egy Warzone Mobile szivárgásban először láthatunk gameplay-t egy iPhone 15 Pro Maxon. Ez a rövid videó is lenyűgözte a playereket.

2023.09.26. – Nem sokkal azután, hogy Apple bemutatta a legújabb iPhone 15 szériát, egy igen érdekes kijelentést is tettek. Az Apple ugyanis azt szeretné, hogy a jövőben a telefon játékkonzolként is funkcionálna, így több játékot is kiadnak rá. Nemrég kiderült például, hogy milyen jól fut rajta a Resident Evil Village. Utóbbit mi is hamarosan le fogjuk tesztelni.

Közben a témában még egy friss szivárgás érkezett, ami ezúttal azt mutatja be, hogy hogyan fut egy Call of Duty játék a „mobilkonzolon”. Mielőtt bárki azt hinné, hogy a Call of Duty mobilon nem sikeres, az nagyon téved. A CoD Mobile 2022-ben meghaladta a 650 millió letöltést, ami több mint hatszorosa annak, amit a Warzone abban az évben elért. Ráadásul a mobiljáték több mint egymilliárd dollárt termelt, ami nem semmi a Warzone becsült 1,9 milliárdos éves bevételéhez képest.

Az Activision tehát nem véletlenül dolgozik a Warzone Mobile-on, ami elvileg az iPhone 15-ön kiváló lesz.

Warzone Mobile?

A Warzone Mobile-ban nem mellesleg 120 játék harcolhat egymás ellen a pályán, sőt visszatér benne az Warzone ikonikus pályája, Verdansk. Emellett a Warzone Mobile saját multiplayer móddal is rendelkezik. Most egy olyan videó jelent meg, ami azt mutatja be, hogy mire képes az iPhone A17 Pro chipje, ray-tracing képességekkel.

A CharlieIntel nemrég egy olyan videót tett közzé az X-en, ami alapján lenyűgöző lesz a játékmenet az iPhone 15 Pro Maxon. Természetesen a videó nem maximális minőségben került ki a netre, de így is látszik, hogy milyen szép lesz és milyen simán fut a játék. A kommenteőket legalábbis meggyőzte, mindenki ámul rajta.

Valóban szép teljesítmény, hogy már egy mobilon is ilyen minőségű játékok futtathatók. Bár még megjelenési dátum nincs, de tudjuk, hogy a Resident Evil 4 és az Assassins Creed Mirage mellett a Warzone: Mobile is megjelenik a legújabb iPhone-ra.

  • „Tényleg elég jó egy telefonhoz képest. Remélem, hogy a next gen Nintendo Switch legalábbi ilyen vagy jobb lesz, amikor végül Nintendóra is megjelenik” – írta egy kommentelő.
  • „A mobil lesz a legjobb platform, amin COD-ot lehet játszani” – írta egy másik játékos.

A Warzone Mobile megjelenése még egy kicsit várat magára, de ha új iPhone 15-öd van, akkor nem lesz rá panasz.

Ezt láttad?

PS Mínusz: 16 remek játékkal lesz szegényebb a durván megdrágult PS+

×