Érthetetlen, hogy egy közös anyacég játéka miként kezelhet egy azonos problémát teljesen másképp. Csalódottak a Warzone játékosok.

2023.09.25. – Nem titok, hogy manapság a Twitch és az egyes játékok fejlesztői kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak egymással. Ez alól nem kivétel sem a Warzone, sem a PUBG, sem a Fortnite, csak, hogy a legnagyobbakat említsük. Előfordulhat, hogy egy stream nézéséért szerezhetünk kozmetikai tárgyákat, de sok esetben a Prime előfizetés is feljogosíthat ajándékokra. Az elmúlt hónapban több Warzone skin is megérkezett a Prime Gaming felületére, melyek közül az augusztusi nem aratott osztatlan sikert.

Nem azért, mert a Warzone skin rossz lett volna, sőt, éppen ellenkezőleg. A skin annyira jó volt, hogy korábban a játék in-game boltjában is megvásárolhatták a rajongók. Egészen pontosan 1500 CP-t kellett kicsengetni érte a játék Store felületén. Mindezt azért, hogy pár héttel később a 7/30 napos próbaidőszaknak köszönhetően a teljesen ingyenes Twitch Prime előfizetők két kattintással behúzhassák. Sokan ezt nem tartják fairnek, hiszen sosem lehet tudni, hogy épp melyik csomagot adja majd ingyen az Activision. Jogos lehet a játékosok részéről a panasz, a kiadónak meg kellene fontolnia ennek az üzletmodellnek a mellőzését.

A Warzone fejlesztői tanulhatnának házon belül is

Az Activision-Blizzard másik játékában, az Overwatchban is hasonló szituáció zajlott le a napokban. Az Owl Guardian Mercy outfit először a játék boltjában jelent meg, hogy aztán pár nappal később a Twitch Prime előfizetők ingyen is megkaphassák. A fejlesztők egyből bejelentették, hogy azok a játékosok, akik korábban megvásárolták a skint nem csak visszakapják az elköltött Overwatch Coinokat, de meg is tarthatják azt. Mennyivel barátibb ez a reakció, ugye? Érthetetlen, hogy egy közös anyacégen belül miért lehetnek ekkora eltérések, ám erre csak az Activision tudná a választ.

Rengeteg ingyen ajándék érkezett a Call of Duty-hoz – Így zsebelheted be

×