A Call of Duty fejlesztői már a Season 5 elején elhintették, hogy három népszerű előadó is megérkezik a játékba. Ezúttal Nicki Minaj debütált a Store-ban.

2023.08.24. – Jól tudjuk, hogy a Call of Duty fejlesztői erősen ráfeküdtek a kollaborációkra is. A tavaly kiszivárgott dokumentumoknak köszönhetően világossá vált, hogy szezononként legalább 2-3 ilyen csomaggal kalkulálnak. Az előző szezon végén igazán nagyot szólt a The Boys együttműködés, míg a Season 5 első fele a Hip Hop zenészeket ünnepli. Snoop Dogg a korábbi címekben is feltűnt, így nem okozhatott túl nagy meglepetést, hogy ezúttal is megvásárolhatjuk a játék in-game shopjában.

Nicki Minaj - Call of Duty

Nicki Minaj – Call of Duty

A fejlesztők azonban már a Season 5 startjakor elárulták, hogy a Warzone / Modern Warfare II Reloaded érkezéséig még legalább egy skin debütál majd. Ez pedig nem más, mint a Nicki Minaj Operator Bundle. Nicki Minaj amerikai származású rapper, énekesnő, modell. 2004-től aktív a zeneiparban, de igazán 2010-ben robbant be a köztudatba Pink Friday albumával. Pályafutása alatt 10 Grammy-díjra jelölték, és minden idők egyik legbefolyásosabb női rapperének tartják. Korábban is feltűnt már a Modern Warfare II trailerében, így szoros kapcsolatot ápol a játékkal.

Csütörtök este meg is érkezett a Call of Duty boltjába

A fejlesztők dedikált videót és bejegyzést is szenteltek a megérkezésének. Bár sokan nem értenek egyet az ilyen kollaborációkkal, a közösségi oldalak alapján rengetegen várták már a Nicki Minaj COD csomag megérkezését. A csomag a szokásos 2400 CP-s árazással érkezik, a tartalma pedig a következő:

  • Nicki Minaj Operator skin
  • „The Baddest” Cronen Squall Blueprint (Tracer/Impact: Pink/Splat, Death Effect: Pinkfetti)
  • „Super Freaky” MX Guardian Blueprint (Tracer/Impact: Pink/Splat, Death Effect: Pinkfetti)
  • „Nicki Whip” Vehicle Skin
  • „Nice and Nicki” Loading screen
  • „That’s my Ice Cream” Sticker
  • „Ice Cream Nicki” Emblem
  • „Get bodied” Finishing Move

A Reloaded érkezéséig még két csomagot biztosan kapunk. A Battle Buddy: War Computer Pack augusztus 26-án, míg a Rave Recon augusztus 28-án debütálhat majd a Store-ban. 21 Savage csak a szezon második felében érkezik meg a játékba.

Új fegyverek és helyszín – Ezt hozza el a Warzone Season 5 Reloaded

×